Bitno da se nas, koji smo nabavili konzolu na sami dan izlaska osuđivalo kako smo beta testeri, a sada kukanje sve u 16 a od samog početka se znalo da će biti nestašica!
PlayStation 5
milicevic87
Ja sam iskreno totalno odustao od čekanja neke dobre cijene, tj preporucene cijene.
Prošle godine nisam htio preorderat, rekao sam sebi budem za godinu dana uzeo neki rabljeni, ali ocito taj plan je pao u vodu.
Čekao sam cjelo ljeto, pa jesen, al baš ništa nisam uspio pronaći po normalnoj cijeni.
Na kraju uzeo prošli tjedan s ekupi s dva kontolera za 4599, što je definitivno prenapuhana cijena.
Da se razumijemo, apsolutno ne podržavam ovakve cijene i bezobrazluk prodavača, ali očito im prolazi, jer svaka roba ima svog kupca.
Ali gledajući dugoročno, mislim da za čak i za tu cijenu nemam bolji izbor za dugoročno bezbrižno igranje, računajući ove lude cijene elektronike (uključujući PC komponente).
Također, sa strane gubljenja živaca, definitivno 500 kn napuhane cijene mi ne znači financijski skoro ništa.
Ovako fino ću danas doći doma, upaliti PS5 i odmoriti mozak i zaboraviti na tih preplaćenih 500 kn uz novi resident evil
ario0
Pa da baš to ako ti 500 kn ništa ne znači briga te i uživaš, izigraš se do PS5 Pro modela, par mjeseci prije prodaš taj i nadodaš za PS5 Pro, ali to tad ima vremena, logično ovi sad bundleovi su dostupni a cijene prenapuhane ali da je sama konzola u pitanju planulo bi za čas naravno, kad se sjetim onih prednarudžba deveti mjesec prosle godine to je sekund odlučivao tko će doći do konzole a tko ne!
Brijac Uzeo sebi i frendu 2 komada...hvala mallu na normalnoj cijeni bez lihvarenja...
Sancta nabijem te..
Vidiš kako je moguće imati fer cijenu? Kako to da službeni zastupnik i uvoznik se ovako lihvari?
doctorfreak kolika ak nije tajna?
yakuza_stinger 3773kn su bile na Madežu.hr
Flipper yap...imali 50 komada..otišlo kroz 3 sata..i ponovo imali neku zalihu oko 17 popodne...
Svaka im čast...
- Uređivano
Flipper blizu mi je Mall u King Crossu pa ako je slučajno ostao koji primjerak da pod pauzom odletim do tam
edit: piši kući propalo hah
Sjebali su jedino kaj si mogo uzet kolko si htio...neki su uzimali po 5 komada...
Ali eto ocigledno kod njih nema restrikcija...odnosno fer cijena i tko prvi njegova djevojka..
Ja sretan...žao mi je onih koji nisu stigli i koji nisu iz zg..
Al nemojte odustati tražiti...ja sam svakog dana gledao 10 webshopa...nabavu...imao ih sve na faceu i eto isplatilo se...
A sancta bi se mogla malo zamisliti...jer to više nije ista firma od prije godinu dana kaka su fakat imali super cijene i za igre i opremu...tipa ps4 pro je bio 2249...kontroleri po 239...da ne nabrajam..
Kužim nestašicu...ali nisi preprodavač...a tako se ne dobivaju vjerni kupci...
da tamo ne radi tuhy vjerovatno nebi više ni ništa kupovao...
Čudi me da su prodavali po tako, ajmo reć, niskoj cijeni. Da su za 1000kn digli gore, opet bi to išlo. Mislim, svaka im čast.
yakuza_stinger Lako za tebe Yakuza, ti se ionako ne igraš, ja se samo nadam da Pravednik nije ostao zakinut.
Zero zakinut je..javio mi se sa nevjericom oko cijene
Zero treba mu promjenit nick u Skalper
To se zove nelojalna konkurencija.
Bio na poslu i otišla prilika...
pravednik trebao si javit da ti uzmem...jbg kad nebi platio pivu..tko ti kriv...škrtico