PlayStation 5
Napokon mi stize konzola, danas sam uzeo punjac za dzojstike i uplatio ceo iznos.
Uzeo sam digitalnu verziju i iz nekog razloga uslovljen sam da drugi dzojstik bude midnight black, mada se ne bunim jer sam ga i planirao uzeti.
Sve ukupno digitalna konzola, dzojstik i punjac 65.000 dinara ili oko 560 eura.
Nakon 6 meseci cekanja i jednog nervoznog mejla podstigao sam touchdown
Hvala, ma to je investicija za buducnost, sada sam miran, igara ima vise nego dovoljno za cetvorku, samo cu se prebaciti na novu masinu i cekati nove stvari. Trenutno igram Star Wars Jedi: Fallen Order, a prva igra na petici bice Dragon Age Inquisition, kao vlasnik platinuma iz Skyrima i verni fan Wicera, ovo je treca epska rpg igra koju moram da prozivim. Ko voli ovaj zanr zna na sta mislim
wooddiebone Je, Playstation je pomeo konkurenciju praktički instantno,
wooddiebone Ne možeš govorit da zato što je PS bio bolji, da konkurencija nije postojala.
Ak je pomeo konkurenciju, onda se slobodno može reć da je nije ni bilo, no.
- Uređivano
Ajde, ides u carobni dvorac di ces pokusat N64 napravit konkurentnim. Mislim da ce ti carobni stapic puknut pri prvom zamahu. Mislim, foggy ti je isto lepo objasnio, al kak os. Pravi se grbav
Hoće bit free upgrade sa PS4 verzije?
Htio bi onaj bolesni steelbook nabavit, a nebi dvaput kupovao igru.
30 baksa je upgrade sa ekspanzijom
Ufff.
Šteta.
Gledaj na to da placas ekspanziju, tak ja gledam na to i uzimam
Opet mi je jeftinije uzet za PS5 punu igru nego Steelbook PS4 + 30 baksa.
Aha ti ni nemas igru?
Ne. Htio bi ju uzet sa Steelbookom za PS4 jer je steelbook predivan, al onda mi je skupo 30 baksa za upgrade i ekspanziju tak da rađe uzmem full za ticupe i bok.
Baš je 100 puta ljepši DE od običnog. Čestitke!
Bitno ga je stavit. Nebitno jel horizontalno ili vertikalno.
Upravo sam naišao na ovo.
Najmutaviji video ikad
Kad sam cuo lika bacio sam mobitel u zid od iritacije
Fuck, Pravednik je lajko...
Ne brini se ti ništa za Pravednika. Prebacio se gospodin na Xbox.
- Uređivano
Tcom ima ponovno u ponudi PS5 sa 2 gamepada i igrama Demons Souls+Spiderman Miles Morales uz ugovornu obvezu naravno.
Pretplata mi istječe uskoro a ti njihovi PS5 Bundle-ovi me apslutno ne zanimaju.
https://www.hrvatskitelekom.hr/sony-playstation5-ps5
Imam sad PS5 nekih 7 tjedana i prekjučer je prilikom paljenja počeo zujat ko Boeingov turbo motor. I nastavilo se to i dalje prilikom svakog paljenja do sad, glasno zazuji ko da mu je nešto u ventilator upalo, pa sljedećih cca 60sec to traje i onda se frajer opusti i dalje je normalno tih.
Nije problem jer traje prilično kratko, ali wtf?
Digi ili Bluray verzija? Možda je disk drive.
Nisam čuo disk drive od PS2 da radi pa je i meni bilo čudno kad sam upalio konzolu sa diskom unutra jer je inače nečujna.
Al nije mi bilo baš tak kak ti veliš.
Bluray. Moguće da je disk drive, ali do sad je bilo nečujno.
Probaj bez diska u konzoli upalit, ali ne vjerujem da je to ako je tak glasno.
Javi se odma tamo di si kupio i traži zamjenu.
Jep, upalio sad bez diska unutra i potpuna tišina ko do sad.
ThomasAAnderson
Pa... logično? Disk se uvijek vrti barem minutu i onda se disk drive ugasi, ako imaš disk unutra.
Naravno, nije logično da je zvuk toga sad najednom ko da se sve želi rastaviti.