wooddiebone Ne. Htio bi ju uzet sa Steelbookom za PS4 jer je steelbook predivan, al onda mi je skupo 30 baksa za upgrade i ekspanziju tak da rađe uzmem full za ticupe i bok.
prayer foggy ali Iako više ne radim u Iskon imam veza posvuda. Dial up će biti mila majka za brzine koje ćeš imati. Smrade jedan pezantski. 😘
Centurion StarFox_N Novi Sad, 65.000 rsd, ako dodjes na Exit mozda ti se posreci da ga nadjes 😄 Gamecentar je prodavnica, dobili su 50-100 komada, ali samo za one koji su narucili ranije. Ovaj moj stigao nakon 6 meseci i ogroman je je bo te 😆
Nightyx Fenix 100 puta lijepsi dok stoji vertikalno, kad ga stavis horizontalno i obicni izgleda pomalo smijesno, al ovaj doslovce ko da je pao sastrane bez ikakve veze
ikral foggy Baš sam pomislio na početku videa kako mi se ne da slušat kako melje da bi rekao ništa. O čemu uopće bulazni?
Tuhy Dostupno još nešto komada, ako ima zainteresiranih. Preuzimanje na skladištu il dostava. Nebu još dugo 🙂 Ne znam ak može preko weba, ide u poslovnicama.