weky

Navodno da ima dosta brickanih konzola, da se pregrijavaju, da su neispravne puštene u prodaju, da disk modeli grebaju i uništavaju diskove... pročitao sam dosta takvih slučajeva vani, ne znam da li je tko kod nas naišao na takve probleme, ali opet bolje malo pričekam, a ionako mi nije sila žuriti, imam previše neodigranih igara još za PS4.

PS4 sam uzeo kada je izašao Pro model, tako namjeravam i PS5, kad prođe neko vrijeme i stignu koje kakve zakrpe, nadogradnje, a i nadam se konzole s više slobodnog mjesta.

Legendary_Hero bilo je i uvijek ce biti, nemoj midlit da ce za 3 godine sa slim ili pro modelom biti drugacije...to je jednostavno tako sa svakim komadom tehnike, pogotovo koji se prodaje u milionskim kolicinama

Nightyx Ja čekam kad će biti otvorene uopće sljedeće narudžbe.Al očito prije Uskrsa ništa.Ako i bude,PS5 mogu ovim tempom očekivat tamo u 8 mjesecu.

Flipper opet neko pametan, e pa ja nisam imo ps4 tak da 😁

a opet i neko ko nema ps4, sigurno ga nece sad kupit, mozda neki roditelj pa klicima za izdrkavanje, al ovak zasto bi baco pare na ps4 u ovom trenutku, tako da vjerujem dosta ljudi ceka ps5, ali naravno oni koji imaju ps4 njima nebi trebala biti greda neka...

Nightyx

Ne osporavam tvrdnju, ali feedback bi trebao napraviti svoje i takvih grešaka barem biti u manjim količinama.

Sve igre sa ps4 mozemo igrati na ps5
      Brze ucitavanje, kvalitetnija slika
      Meni i vise nego dovoljno
      Forum je u kxxcu...
      Svaki puta kada stavim novi red, on sve poveze u isti

Ma kako ce se pokvarit ps5 kad nemamo sto igrat na njemu...lazu ti...
      Jedina mana po meni je da nema vise mjesta za prasinu jer je moj vec pun do čepa od neigranja

Legendary_Hero ma internet je jednostavno postao preglasan i svaka neispravna konzola ce se pretvorit u neciji rage post i veliki problem ,vidio sam da se ljudi zale na glasnocu konzole koju su pokusali demonstrirat putem yt videa i konzola je prakticki necujna

Ta glasnoća nije glasnoća ventilatora nego coil whine.
      Ima ga svaki PS5 u 4k modu.
      Princip-problem ne postoji ako ga ne tražiš.

Oso R2 trigger u kurac, u sred igre se olabavio....
      Sad pucam na dodir.
      Nista...idem sutra reklamirati.

AbelKOsMos
        Meni ista stvar
        A drugi koji sam kupio posebno kao novi
        Od prvoga dana r2 na onom iz paketa je bio malo labaviji

Srećom ja sam prodao konzolu prije dva mjeseca. Nema mi previše svrhe da je držim, a ništa me ne privlači da je igram. Uostalom imam dosta obveza trenutno i jednostavno ni ne stignem nešto pošteno odigrati. Sve sam odigrao što me privlačilo na PS4 i sada treba čekati malo.

Dobar period za uzeti malu pauzu od gaminga. Barem na pola godine, možda i više.

P.s. nisam bio bastard s cijenom. Prodao je za nekih 1300 kn profita.

Evo info ako neko želi ubosti konzolu T-com ih ima na lageru uz dodatni joy i dvije igre ja upravo podnio zahtjev 😄

gusterko mislim da ces ga dobit brzo, kroz tjedan - dva pretpostavljam

gusterko Evo info ako neko želi ubosti konzolu T-com ih ima na lageru uz dodatni joy i dvije igre ja upravo podnio zahtjev

Al moraš uzeti i L tarifu koja je 200 kn/mj .....

Torla Ne moraš ja uzeo S tarifu 129 kn na mjesec ionako mi je pretplata istekla prije dva mjeseca pa spojio ugodno sa korisnim, pošto sam skužio da svoju DE naručenu sa Playgamea.si još u 9. mjesecu neću vidjeti nikada a vjerovatno ni onda

klinjo gusterko meni neda promjenu

Ideš na promijenite tarifu, i tamo smanjiš GB promet i dat će ti... valjda