Nikad ne reci nikad.. kako je stanje s koronom kod nas, nebi se cudio da sony posalje i ranije u EU .. To bi bilo odlicno..
PlayStation 5
- Uređivano
Flipper reci ce ti isto sto i ja. Ne zele dat SDu da salju konzole 2 dana prije izlaska pa makar i 18. bio praznik.
DarkPunisher nek sam ja debil tražio GO tih dana. Ja sam bio uvjeren da šalju 17.11.
Flipper ma bas su pizdetine. Pa skoro nitko ko ne dolazi osobno podic konzolu nece dobit na dan izlaska konzolu a bit ce i sigurno slucaja da ce bit zakinutih do ponedjeljka.
Tesko da ce slati 17.og.. bas sonya boli k. sto mi imamo neki novi praznik, sto je nasa, divna vlada odlucila staviti na kalendar.. Mislim, i mi imamo praznik za svaki k.. Ja mislimd a ovo nema niti jedna drzava
Kakve veze slanje konzole ima sa Sonyem?
Zato jer u Sony HR i SD vodstvu rade šupci i podobni koji nemaju veze s gamingom pa slušaju svaku zapovijed odozgo iako nema logike.
Neznaju raditi izvan okvira za veće dobro ili smisao.
Bitno da će konzole imati brazilci iz nekih favela za desetak dana.
Uglavnom naši seru previše.
Da su ljudi slali bi konzole 3 dana prije a pod paravan na launch organizirali fizičku prodaju. Sve se može.
Nemojte me j da u državi krimosa, korupcije i malverzacija nebreš ljudima slati proizvod koji su platili jer nedao bog većeg prijestupa.
Kaj vas dvojica brijete lol?
Šta onda, hoće li biti 19.11. u trgovinama? Jer nisam napravio preorder. Kladio bi se da će biti jer nema logike da su sve konzole dali samo za preorder..
Biti ce 19.11 u trgovinama.. ali posto su preordane sve zalihe, netko ce ici po svoju plejku isti dan, a nekome ce poslati na adresu.. Ja cu u infomark isti dan ici po svoju
- Uređivano
To ti govorim, ko bu išao direkt imaće 19.11. a ovi ostali računajte nakon 20. itd.
Sumnjam da su kurirske službe tako brze a i praznik je 18.
Zagreb bi mogao dobiti 19. (ako ujutro pošalju)čak ali mi ostali nikako.
No poanta je iduća.
Mogli su biti fer pa slati prije kako bi ljudi IGRALI NA PRODUŽENI VIKEND.
90% nas je platilo 2 mjeseca prije izlaska a oni se izvlače na neke naredbe od ovih kancelaroša odozgo.
Najgore da je to Sony.hr lol.
Sumnjam da bi sony u Japanu to saznao, realno nije ih briga za nas.
Bitno da se proda, da se igra.
- Uređivano
Hint 21:9 podrške za PS5??
https://www.benq.com/en-us/knowledge-center/knowledge/ps5-gaming-monitor.html
4K 60Hz Has You Covered
While there’s a lot of talk of 120Hz with regard to the new consoles and late 2020 graphics cards, let’s be realistic. Most of it doesn’t apply to 4K, but more to 1080p or 1440p. It’ll be another generation before 120 frames per second in 4K are normative for the majority of games. We expect the PS5 (and by extension, most PC titles) to deliver firm 4K 60Hz for the next few years. If you’re interested in high frame rates, you may want to consider a good QHD gaming monitor, as 1440p will be supported by the PS5 with a higher likelihood of 120Hz in that resolution
- Uređivano
Heat
Znam, ali fora je ta što npr. PS4 nema podršku za 1440p već samo za 720,1080 i 4K.
Moglo se igrati i na widescreenu, ali rezolucija bi sjebala sve sjebala, pa bi se igralo na zumiranoj modu i slično.
Ako bude nativna podrška za 1440p takve stvari ne bi bile potrebne i s minimalnom degradacijom bi bilo moguće baciti to na ultrawide monitor.
Ali kako god. Stvarno ne bi bilo loše da napokon i konzolu dobiju ultrawide podršku. Još nisam uzeo novi ekran za igranje...
Nitko sretniji od mene, no teško budući da se konzole u 99% slučajeva spajaju na TV koji imaju 16:9 rezolucije.