Pa neki to rade bez problema.. Meni ne igra ulogu posto cu ju dobiti 19og, i koda cu propasti za jedan dan ranije da ju dobijem..Mislim, nema smisla uopce.. a i da mi ju posalju, kao sto sam playstation 4 dobio, nakon dva dana od izlaska.. svejedno mi je 🙂

Meni u mail piše očekivani termin dostave 19-23.11.
Znači lako moguć scenario popušit vikend bez plejke.
Nije što ne bih mogao igurat ta dva dana bez, nego bi me izjelo vidit da drugi igraju, a moja čeka u nekoj rupi.. grrrr

Tuhy
    Ovdje ću te ispraviti. Jedno je fizička prodaja u trgovini prije datuma izlaska, drugo je slanje pre-ordera ranije da stigne na udaljenu destinaciju na dan izlaska. To apsolutno nitko ne zabranjuje pa čak ni Sony. Ofc, ne šalje se tjedan dana ranije, već dva tri dana da stigne na dan izlaska.

ibor4you
      Hajde bar je 19.11 Četvrtak ako ne stigne tada onda bude valjda Petak 20.11, najgori scenarij Ponedjeljak ali ništa strašno!

Icek
      Jasno je za web narudžbe i jasno je da će se i ovdje izvest to da se kuca ranije te da se konzola po mogućnosti dobije na day 1.

Ali da se dobe na day 1, ne dan il dva prije samo zato "da bi ispali fer".
      Praznik je sjebo situaciju, i tu bome nisu krivi ni Sony ni Sancta.

Pa to sam mislio, niko nije rekao da nam šaljete 10 dana prije.
      Meni iskreno ne igra ulogu ali onak, doma sam taman od 17. do 23. pa bi super bilo da stigne 19.

Još nekaj, isprobaj sluše kad dobite, ukoliko budete izložbene postavili pa javi kakve su.
      Da znam prodati Platinum ako su ove bolje.

Jebga, ja sam u infomarku uzeo, i, posto sam iz Rijeke, ici cu direktno po konzolu 🙂.. Jedino AKO bude nekakvih kasnjenja, kako su neki pisali.. ali mislim da nece, lijepo cu igrati prvi dan kada ju dobijem 🙂..

svi se veselite konzoli na dan izlaska, a sta bi ja trebo reci koji sam ju narucio tek u drugom krugu na sancta domenici? Kad cu je ja dobiti?

samurai82 nisam se raspitao, ali sam uredno prednarucio i platio svoj ps5, nadam se da cemo dobit neku informaciju, tj. da nece tako stajati mjesec dana nakon launcha

Nightyx aha.. ja cu platiti kada budem preuzimao... pitaos am dal treba polog ili bilo sta, pa mi rekao covjek da ne treba.. Ja se nadam da ces dobiti kad i svi ostali 🙂

samurai82 thx, takodjer, poslao sam im upit jel ima kakvih novih informacija mozda i tak to, ako mi odgovore nesto pametno, svakako prosljedim ovdje 😃

Ja pretpostavljam da će biti nešto u 12. mjesecu. Nema šanse da ne bude zaliha pred blagdane. Prvi val 11. mjesec, drugi u 12.

Nexus negdje sam čuo da je to više marketinški trik, jer da ne stvaraju pomutnju sa zalihama, polovica prednarucenih bi cekali dolazak u trgovinu ili izlazak da se vide prve recenzije, ali ovako puno vise ljudi prenaruci da "nebi trebalic cekati koji mjesec za dolazak novih"

Nema sumnje u to i ne brini.
              Biti će konzola za sve, pa neće 100 000 hrvata kupiti PS5.

Tzereen
              Meni odlican potez, ocigledno je bilo da vecina ljudi nije bila sretna sa cenom za tu igru...koju skoro nismo ni videli.
              Ovako u februaru cu je sigurno probati barem.
              Ima vise sanse za nekakav " uspeh" kao deo ps plusa