Preko 90 % igara sam odigrao iz videa, krajnje vrijeme je za PS5
PlayStation 5
Je, moji podočnjaci kad su prvi put ovo vidjeli, dobili su podočnjake.
- Uređivano
Preorderao sam ovaj media remote. Baš mi je jeben! Taman mi treba za 3 od 4 stvari. Spotify, Netflix i Jubito.
Nije dugo trebalo. Počela je prodaja custom faceplatesa.
$40 i free shipping. Zasad u 6 boja. Ima i crna.
https://www.platestation5.com/collections/all
Ovaj crni je predivan. Sviđa mi se jako i crveni, dok za Chromatik nisam siguran, trebao bi bolje vidjeti kak izgleda, ali primamljivo, nemrem reći da nije. Plava i Jungle Camo mi ne leže, ali generalno mi je svaka osim Camoa bolja od bijele.
Fakat ste svi do jednog rasisti!!
Icek Meni baš ne leži ta bijela boja... Ne znam ni sam zašto, ali rekao bih da je puno do oblika konzole. Nije mi sjeo s bijelom bojom i s crnom mi je odmah bolji, izgleda mi prirodnije nekako. Prevelik mi je kontrast te bijele i crne. U svakom slučaju, ovo mi je super potez od Sonyja jer ne samo da softverski radiš "svoju" konzolu, već i hardver može biti prilagođen korisniku. Jedino što će @Tzereen sad morati kupiti apsolutno sve kaj ponude i onda još 3D printer uzeti da može 2B staviti na konzolu.
Notifikacije samo iskacu. Kupio ovaj, kupio onaj. Vecinom svi uzimaju crnu
- Uređivano
Puno mi 250kn za komad plastike. Edit: Ali crni je jeben baš
Edit2: Vjerujem da ce se 3D printat ko ludo. Ne vidim neki veliki trosak.
Ili pricekas da se kinezi aktiviraju pa uzmes s AliExpressa za pola cijene.
Bit će custom stranica u svakom čajana shopu u kojem drže do reputacije, naravno.
- Uređivano
Tzereen frende, već je oprema preorderana!!
Ja preordao, vidio da nema PS ikone na ploči, pa odustao.
Nexus Uzmeš plastidip, skineš stranice i za 50-60 kn sam napraviš ovo.
Zašto svi naručuju sa stranice koja je doslovno tek otvorena, niti znaju kako će im ove stranice pasati?
Yep, upravo to. Možda ću to i napravit. Vostalom, iduće godine dolazi GOW novi, pa možda budu službene ploče za kupiti
Bilo bi jako čudno da ne puste u prodaju svoje službene covere.
bit ce toga na bacanje...ove prve stranice koje prodaju jeftinu plastiku za 40 dolara je bezobrazno, znaju da su medju prvima pa pokusavaju uzet lovu sto prije....sigurno ne zelim da kad mi stigne ps5 odma bacit originalne stranice i stavit ovo smece
Uskoro bi trebalo za koji da krenuti, mozda vec sutra, izvjestaji o PS5. Mnogi su ga dobili. DF je prije koji dan hintao to.
A zašto Jeff nije išao na diplomski studij?
Dobio je ugovor na neodređeno nakon 3 godine studija. True story.
- Uređivano
Jel se zna ista kad se dobiva konzola ako si u “drugom valu” prednarucio?
Iako PS5 uzimam tek krajem iduće godine, ako ne i 2022., planirao sam uzeti next-gen kontroler za PC. I jako mi je drago što ću se mučiti hoću li uzimati DualSense ili XS kontroler.
Izgleda da bi od nekih updatea za određene igre moglu profitirati i na PS4:
https://wccftech.com/last-of-us-remastered-update-1-11-ps5-loading/
Očekivao bih slično i za ostale ND igre, ako ništa drugo, onda barem za TLOU2.
Dobro, zašto niko ne priča o ovoj igri??
https://www.sophoslab.hr/igre-za-ps5/476/ps5-puyo-puyo-tetris-2-limited-edition-preorder/65661.html
Ja si samo zamisljam da smo dosli u takva vremena da bi ljudima govorio da sam kupio Tetris i da me doslo samo 300kn.
- Uređivano
To je okej .. Jos 25 dana za nas.. Lete dani ko ludi, ali ne mogu docekati
Da budem iskren uopće nisam fan što će sve otkriti prije nego dođe PS5 u Europu. Ubit će mi onu draž otpakiravanja, iščekivanja i sreće. Sve ćemo znati. Sjećam se kad je došlo nakon nekoliko mjeseci prvih 25 komada PS2 u Hrvatsku, a jedan je bio moj (to se mora naglasiti) da nisi ništa znao. Kud nije bilo interneta i bilo drugačije vrijeme. Sad ćemo znat sve. Čak znamo što piše i na kutijama. Svako slovo. Nije mi to to.
- Uređivano
Pa no.
Ja se nadam da naši nebudu zajebali sada. Pretpostavljam da konzole budu tu oko 10.11. pa ih komotno mogu slati par dana pre.
Jamstvo i račun prekucaju na launch, mada kao da bi Sony ikad to skužio.
Tak sam ja dobio PS4, 3 dana prije službenog launcha u HR.
Mnogi drugi također na forumu.
Ako smo uzimali od istog prodavača.
Nope, slat ce ih 19. tek. Neda sony da se salju 17. (buduci da je 18. praznik).
Meni bi pasalo da dođu ranije, jer sam na godišnjem od 16-20.