PlayStation 5
Genesis ja sam prodao svoj za 350.
Za 350 već slimovi idu, 350 za stari fat bez garancije je jackpot.
e sad mi se portal vise svidja
@Fenix vjerujem da cete pisat clanak o ovome
Kakve jesu te explore slušalice, jel koristi netko?
Ja sam bio guglo malo o tome i ima jedan yorube video di razne verzije kontrolera rastavi i pogleda unutra.
Ove v2 verzije nadalje su nešto drugačije rađene. I kao da imaju nešto duži vijek.
Mislim da sam sa pro dobio V4 verziju.
Svi oni u bojama su usto v2 nadalje, osim kada sam ja bio uzimo plavi kontroler, bijeli su bili v1.
Iza se nađe koja je verzija.
Kikiller Al ozbiljno, znam da se Sony posuo s pepelom i priznao driftanje pa me zanima da li taj problem još postoji na novim kontrolerima.
Da li će ga bit na ovom novom Edgeu, ne mogu nikako znat.
Ovo za V2 verzije pa nadalje što je Doktor napisal sam i ja našal prije nekog vremena, da su kvalitetnije.
Ako se i pojavi problem sa driftanjem, zamjeni se za novi u garanciji, kao i Dualsense kontrolere.
Kontroler koji sam dobio uz PRO mi drži jedno 3 puta duže od ostalih. I čini mi se lakši od ostalih.
Ostala 2 imam cosmic read i crni - jedan drifta malo, a onaj koji je ok ima bateriju koja drži duplo manje od crnog. Oba više nemaju garanciju. Prije toga sam oba mijenjao zbog drifta i doplatio za ta 2 druga. Baš koma kvaliteta, nadam se da ovi što idu uz PRO imaju više smisla.