KruxZhlajfa Fenix joj sad si me sjetio davnih dana kada sam bio na HT-u sam imao major problema sa dobivanjem stabilne konekcije sa PSN-om da igram online. Nikako dobit Type 2 NAT Type. Al ok tada je i PSN bio u puno gorem stanju nego danas (ne da je dobar danas, al bio je mnogo mnogo gori)
4mal Ja sam uspio rijesit tako da sam ručno prebacio u postavkma PS-a i pod DNS upisao 8.8.8.8 i 8.8.4.4
StarFox_N Genesis Mislim da je 350 eura realna cijena. Na Njuškalu ih ima dosta. Slim koji je noviji se prodaje za 400 eura.
Genesis StarFox_N gledam da se rijesim svog starog modela jer skuplja prasinu, a lik koji je obecao da ce kupit imao neku situaciju pa je morao odustati
Genesis https://blog.playstation.com/2025/01/07/new-midnight-black-collection-of-ps5-accessories-launches-next-month/?sf275990393=1&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2keVowql-2iY2ESLYHFl7eMo4HhXGIAZE5khBV29-nw37aL7Wnd1C43tA_aem_tEDyFJqiwvhiQvnCu887aw e sad mi se portal vise svidja 😁 @Fenix vjerujem da cete pisat clanak o ovome
escoban Kikiller Ja, za tu cijenu su odlicne. Jedino jos nisu rjesili problem sta se povremeno odlogiraju od PSa sta zna biti jako iritantno. Edit: Sry ti mislis na one male, te nemam ali vjerovatno isto imaju problem odlogiranja kao i ove overear sluse
Tuhy Meni ovo đubre izgleda predobro. I dalje smatram da je puno previše love za kontroler, al za ovog sam sad već jebeno zagrijan.
Blitz Tuhy ne znam zasto bi uopce pomislija o nabavci edgea nakon mog iskustva sa back triggerima i gumom. Ima puno boljih 3rd party kontrolera na trzistu od njega sa hall effect stickovima povrh svega, a i 4 back triggera, koji su tako dizajnirani da sigurno nece patit od mehanickih kvarova za razliku od sonijevog osjetljivog dizajna. Meni su nedavno stigla jos dva sta narucih pa cu isprobat i testirat kad se vratim doma.
Kikiller Tuhy Al ozbiljno, znam da se Sony posuo s pepelom i priznao driftanje pa me zanima da li taj problem još postoji na novim kontrolerima. Jer šteta je dat lovu za tak lijep kontroler ak ćeš ga moć koristit godinu dana cca.