pravednik

Mene zanima 1/1 usporedba. Neka usporede 7800XT i 4070 sa PS5 Pro u istoj igri pa ćemo imati o čemu razgovarati jer AMD nije baš najpoznatiji po optimizaciji igara pogotovo kad se radi o RT naslovima.

FG koji je ekskluzivan u ovom slučaju za 4070 neću ni spominjati.

Usporedba PSSR, DLSS i FSR.

PSSR je uz bok DLSS-u ali koji je godinama vec na tržisštu.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Stigao novi welcome screen sa widgetima i meni. Mislio sam da će se još čekati za europu

Odbojavamo dane 😎

Genesis Naravno da se opterećuju. Zapravo, jedva čekaju da ispadne neki video iz šupka interneta pa da dođu u neki topic keljit to i pravit se da su odma tak rekli da će bit.

doctorfreak Miro Još 2 tjedna da svatite kako ste preplatili za malo više grafičkih detalja 😃

Da i?

foggy mislio sam na to da ekipa koja ce kupit se ne opterecuje toliko ko ekipa koja nece kupit konzolu 🤣

Jel i drugima nakon ovog zadnjeg updatea s welcome screenom dugo pokreće igre. Kao da ima neki delay.

Nisam primjetio, ali meni je skoro sve na sekundarnom SSD-u. Znam da OS uzima prostor za funkcionalnost, ali da možda nije nekim slučajem usporio zbog većeg zauzeća?

weky Meni obrisalo nekoliko igara sa internog ssd, moram ponovo skidati.