Genesis

Moj je placen i uzeo san produzenu garanciju.

A lud san na boxu sve odigrano i ne kupuje mi se vise nista za slabiju konzolu, a switch igran povremeno jer Zelda trza ko luda.

Vec san par puta bio blizu da oden po obican ps5 dok cekan pro

Usporedba PC vs. PS5Pro postavke uz novi patch.

Dobra usporedba. Ako je 33% bolji od RX 6800 onda je bolji i od 7800XT u Dragons Dogma 2. Za sada.

Impresivno u najmanju ruku.

nisam gledao ali glavna usporedba u toj igri bi trebala biti u CPU dijelu, ovo je CPU bound naslov.

Sterlok

Odavno smo to prerasli, CPU bound jeste ali PS5Pro ima isti stari CPU. Fokusiramo se na dobitak u prikazu kvalitete slike i frame ratea.

Da ne duljim, ono što možemo i vidimo a to je da skok nije malen i nikako za odbaciti.

Najbolji CPU i RTX 4090 muče izvedbom ovog naslova. Uzmi to u obzir.

Zašto nema usporedba sa 4070 s kojom je navodno podjednak u performansama?

sad pogledao usporedbu, RT uključen LOL, to govno ugasit na PC-u pod obavezno 😃

prayer Zašto nema usporedba sa 4070 s kojom je navodno podjednak u performansama?

Kako nema? Navedena je u slici ispod. Valjda se može zaključiti na temelju 33% boljih od RX 6800 sve. RX 7800 je bolji GPU od RTX 4070.

Čak i da je glavna usporedba i snaga ista poput RTX 4070 govorimo o jebenom GPU za konzolu. Uz PSSR to će dići na novu razinu uz uštedu performansi.

pravednik Čak i da je glavna usporedba i snaga ista poput RTX 4070 govorimo o jebenom GPU za konzolu. Uz PSSR to će dići na novu razinu uz uštedu performansi.

Fidelity je odlican na Pro ali i dalje fluktuacije oko 50fps…ne valja😁

Moram kupiti igru LOL,…ali oni koji su igrali koliko se uopće vremena provodi u tom gradu? rekao bih par posto u cijeloj igri a stalno su fokusirani testovi na ovaj dio jer privlači klikove.

pravednik U gradu se i najbolji PC muči. Tih 50 frejma ćemo progledati. Sve drugo je top.

Da u gradu se PC Cpu muci ali uvijek ima 60+ sa tim postavkama…

Ma da maknu denuvo te uz ugašen RT brijem da bi na prosječnom PC-u to bilo sve OK.

pravednik

Mene zanima 1/1 usporedba. Neka usporede 7800XT i 4070 sa PS5 Pro u istoj igri pa ćemo imati o čemu razgovarati jer AMD nije baš najpoznatiji po optimizaciji igara pogotovo kad se radi o RT naslovima.

FG koji je ekskluzivan u ovom slučaju za 4070 neću ni spominjati.

Usporedba PSSR, DLSS i FSR.

PSSR je uz bok DLSS-u ali koji je godinama vec na tržisštu.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Stigao novi welcome screen sa widgetima i meni. Mislio sam da će se još čekati za europu

Odbojavamo dane 😎