u irskoj u normalnoj trgovini…ali je rasprodano

Mislite li da će ovaj desni cover na digital Pro konzoli (gdje inače ide drive) biti isti kao i na slimu?

Pitam jer trenutno imam Slim disk verziju, a naručio sam si ovaj Anniversary digital edition pa bi disk iz svog slima prebacio u ovaj novi, ali onda nemam bijeli (digital) cover za svoj stari slim, nego bi morao staviti ovaj sivi od Anniversary editiona.

Kad bi išlo od Pro-a tražio bi od nekoga kome neće trebati jer će 90% ekipe koja uzme Pro uzeti i disk drive.

Brijac Prilično sam siguran da sam vidio da dolazi i u Slim varijanti taj disc cover.

EDIT:

Da, ali meni treba bijeli za stari Slim koji trenutno imam.

Kužiš ja ću iz trenutnog bijelog Slima izvadit disk i staviti u ovaj novi sivi Slim tak da će mi na bijelom slimu ostati rupa sa strane jer neću imati disk više.

Brijac Ahaa ti si kupio disc verziju bijelog slima i imaš samo cover za disc drive? Ma čist sumnjam da će dat bijeli cover u ovom bundlu :/

KruxZhlajfa

Ma ne, ja pitam hoće li od PRO konzole cover moći na Slim jer ekipa koja je kupila obični PRO će 90% kupiti i disk drive tako da će taj cover od digitala držat negdje u kutiji ili baciti pa rekoh ako će možda moći na Slim da tražim od nekoga ko je kupio Pro i disk.

Brijac zanimljivo pitanje. Ako disk drive slim d chasis pase i na slim i na pro - to bi moglo znaciti i da su originalni coveri tog dijela konzole isti. Al s druge strane pro je malo veca zar ne? I to i po visini i sirini. Al onda se pitam kako ce disc drive sa svojim panelom pasati na obje plejke… netko zna nesto konkretnije?

tom007

U najavi su baš napomenuli kako su Slim i Pro iste veličine, a i uostalom, disk cover paše i na Slim i na Pro tako da bi u pravilu i ovaj cover trebao pasati na oboje, no to nigdje ne piše.

Brijac Oprosti nisam svoj danas 😅

Mislim da bi trebao radit, ako odvojeni disc drive cover funkcionira na Pro prilično sam siguran da će onda i cover sa Pro funkcionirat na Slimu.

Mislim da će gornji cover bit drugačiji i zato su napisali "when covers become available". Al donji će most likely bit isti kada odvojeni disc drive funkcionria.

StarFox_N pise ti kod opisa produkta jednokratno placanje jer je preorder…

Za nas siromašnu stoku nije Pro. To je svakako nepotreban luksuz.

Genesis A pametno, ja bi isto stavio cijenu od 5k pa ako neko ponudi bi proda.Dok ima takvih idiota triba iskoristit.

Genesis

Pa bilo je nestalo ujutro u 10:10 valjda.

Edit: a radi se o običnom Pro-u. Pa ima kod Pravednika neograničene količine.