doktor1 doktore….

e moj doktore.

Trolaš nadam se jbm.

Joj, mislio da su sjebali, na poslu sam Ha-Ha-Haha

Plaćanje pouzećem je bilo haja

Će biti dosta tih PRO konzola u Santi?

Nebi reko Ha-Ha-Ha

@Tuhy

Ovaj newsletter popust od 15€ ne prolazi na PS5 Slim Anniversary?

Nista od ps5 pro, malo sam razmislio i odustao. Neda mi se dat 500e sad za ovih par igri koje ce radit bolje na ps5 pro. A na kraju od toga nista osim demon soulsa ne igram.

Kupio bi Pro samo da mi grom pogodi u obični ili tako nešto ludo i nemoguće da se dogodi.

u irskoj u normalnoj trgovini…ali je rasprodano

Mislite li da će ovaj desni cover na digital Pro konzoli (gdje inače ide drive) biti isti kao i na slimu?

Pitam jer trenutno imam Slim disk verziju, a naručio sam si ovaj Anniversary digital edition pa bi disk iz svog slima prebacio u ovaj novi, ali onda nemam bijeli (digital) cover za svoj stari slim, nego bi morao staviti ovaj sivi od Anniversary editiona.

Kad bi išlo od Pro-a tražio bi od nekoga kome neće trebati jer će 90% ekipe koja uzme Pro uzeti i disk drive.

Brijac Prilično sam siguran da sam vidio da dolazi i u Slim varijanti taj disc cover.

EDIT:

Da, ali meni treba bijeli za stari Slim koji trenutno imam.

Kužiš ja ću iz trenutnog bijelog Slima izvadit disk i staviti u ovaj novi sivi Slim tak da će mi na bijelom slimu ostati rupa sa strane jer neću imati disk više.

Brijac Ahaa ti si kupio disc verziju bijelog slima i imaš samo cover za disc drive? Ma čist sumnjam da će dat bijeli cover u ovom bundlu :/

KruxZhlajfa

Ma ne, ja pitam hoće li od PRO konzole cover moći na Slim jer ekipa koja je kupila obični PRO će 90% kupiti i disk drive tako da će taj cover od digitala držat negdje u kutiji ili baciti pa rekoh ako će možda moći na Slim da tražim od nekoga ko je kupio Pro i disk.

Brijac zanimljivo pitanje. Ako disk drive slim d chasis pase i na slim i na pro - to bi moglo znaciti i da su originalni coveri tog dijela konzole isti. Al s druge strane pro je malo veca zar ne? I to i po visini i sirini. Al onda se pitam kako ce disc drive sa svojim panelom pasati na obje plejke… netko zna nesto konkretnije?

tom007

U najavi su baš napomenuli kako su Slim i Pro iste veličine, a i uostalom, disk cover paše i na Slim i na Pro tako da bi u pravilu i ovaj cover trebao pasati na oboje, no to nigdje ne piše.

Brijac Oprosti nisam svoj danas 😅

Mislim da bi trebao radit, ako odvojeni disc drive cover funkcionira na Pro prilično sam siguran da će onda i cover sa Pro funkcionirat na Slimu.

Mislim da će gornji cover bit drugačiji i zato su napisali "when covers become available". Al donji će most likely bit isti kada odvojeni disc drive funkcionria.

StarFox_N pise ti kod opisa produkta jednokratno placanje jer je preorder…