PlayStation 5
Opali govance na moje, krivo sam pročitao
doktor1 nezz ako se šališ, ali sam da skrenem pažnju da ti to nije PRO model nego slim verzija obične konzole. PRO verzija anniversary nije dostupna u HR
Joj, mislio da su sjebali, na poslu sam ha
Plaćanje pouzećem je bilo haja
Će biti dosta tih PRO konzola u Santi?
Nebi reko
Nista od ps5 pro, malo sam razmislio i odustao. Neda mi se dat 500e sad za ovih par igri koje ce radit bolje na ps5 pro. A na kraju od toga nista osim demon soulsa ne igram.
Kupio bi Pro samo da mi grom pogodi u obični ili tako nešto ludo i nemoguće da se dogodi.
Mislite li da će ovaj desni cover na digital Pro konzoli (gdje inače ide drive) biti isti kao i na slimu?
Pitam jer trenutno imam Slim disk verziju, a naručio sam si ovaj Anniversary digital edition pa bi disk iz svog slima prebacio u ovaj novi, ali onda nemam bijeli (digital) cover za svoj stari slim, nego bi morao staviti ovaj sivi od Anniversary editiona.
Kad bi išlo od Pro-a tražio bi od nekoga kome neće trebati jer će 90% ekipe koja uzme Pro uzeti i disk drive.
- Uređivano
Da, ali meni treba bijeli za stari Slim koji trenutno imam.
Kužiš ja ću iz trenutnog bijelog Slima izvadit disk i staviti u ovaj novi sivi Slim tak da će mi na bijelom slimu ostati rupa sa strane jer neću imati disk više.
Brijac Ahaa ti si kupio disc verziju bijelog slima i imaš samo cover za disc drive? Ma čist sumnjam da će dat bijeli cover u ovom bundlu :/
Ma ne, ja pitam hoće li od PRO konzole cover moći na Slim jer ekipa koja je kupila obični PRO će 90% kupiti i disk drive tako da će taj cover od digitala držat negdje u kutiji ili baciti pa rekoh ako će možda moći na Slim da tražim od nekoga ko je kupio Pro i disk.
KruxZhlajfa neee, Brijač ima samo cover. Nema ni konzole ni ništa.