PlayStation 5
- Uređivano
Miro Ubio si 230 sati u diablu i sereš kako igra ne valja koji si ti kralj
Orginal verzija koju su zamislili je bila u kurcu sezona dosta dobra
Jel netko ima problema s tim da PS5 teže izbacuje disk? Nisam siguran do čega je problem na mojoj plejki, ali nekad treba više pokušaja jer krene izbacivati pa onako vrti kao da će izgrebati disk (što se srećom ne događa) i obično tek nakon gašenja/paljenja izbaci. Nije toliki problem jer kad imam nešto na disku onda to ne vadim dok ne svršim, ali bojim se da bi jednog dana mogao zaglaviti i da ga više ne mogu izvaditi. I što ću onda?
Zero nisam imao nikad problema no u jednom servisu mi je čovjek rekao nešto čega se trudim pridržavati. Uglavnom, kaže kako je mehanizam za ubacivanje/izbacivanje diska "podmazan" te da bi bilo dobro jednom mjesečno bilo koji disk ubaciti/izbaciti čisto da mehanizam radi. Kaže da su znali imati problema na PS4 (ne znam je li vrijedi i za PS5) da ekipa mjesecima nije koristila mehanizam diska i da su znali štekati. Da li ima smisla ili nema ne znam jer se ne kužim u to, samo prenosim informaciju.
Ukoliko redovno ubacuješ/izbacuješ diskove onda ne znam o čemu bi se moglo raditi.
Češće i redovitije unutra/van da mehanizam ostane lubriciran. Tnx guys, got it.
- Uređivano
Ne znam da li je do sjena ili čega već no ova disk verzija je još ružnija od buce, baš loše izgledaju pod tim osvjetljenjem. Na stranu boja, sve su jako lijepe, posebno mi se srebrna sviđa.