PlayStation 5
Baš jučer očistio PS5, star 2 godine. Bilo je nešto sitno prašine na ventilatoru no očekivao sam da će biti i više. Izvadio sam ventilator, sve obrisao i usisao i sad sam miran neko duže vrijeme. Inače, PS4 nisam nikad rastavljao no PS5 mi se čini dosta jednostavan za očistiti pa rekoh da idem pokušati.
Ja svoj PS4 također nisam nikad otvaral, brisao sam izvana prašinu i sa kistom oko otvora i ispuhao koliko sam mogao svojim ustima i još tu uvijek i činim.
Da sam ga kojim slučajem išel otvarat onda bih ga možda počel detaljno proučavat i rastavljat dio po dio da vidim kak je kaj napravljeno ko nekad kao klinac. Posle to nije radilo kak treba ili uopće nije. Mogel bih to u smeće hitit, da mi tata nije sve pospojil i pošarafil kak spada. Uvijek mi je bilo viška djelova. .
- Uređivano
Trebao bih malu pomoc. Trenutno imam najosnovniji PS+ koji se vec mjesecima obnavlja besplatno zbog ove situacije s eurom. Ako uzmem kupon, dodam novce preko PSN-a i uzmem najvisu razinu pretplate, hoce li mi se po isteku mjeseca besplatno obnavljati ta najvisa pretplata ili se snizava na najnizu?
Btw jel se zna kad ce se napokon rijesiti slucaj euro na store?
elder8472 Ja nisam ni centa potrosio ove godine, no planiram do kraja godine dvije stvari uzeti jer ce se bolje vrtiti nego na kompu. Cyberpunk ekspanzija i eventualno Baldur's Gate 3 jer nisam zadovoljan optimizacijom na PC-u (no moj stroj je ujedno i 9 godina star pa uzimam to u obzir). Osim toga, nista necu uzimati osim podizanja pretplate ako mogu besplatno obnavljati najvisu razinu.
- Uređivano
klinjo ElecGear PS5 Internal Fan (G12L12MS1AH Rev.C), Additional Shockproof Gasket O-Ring and Repair Tool Kit Screwdriver, CPU and Case Fan Replacement for PlayStation 5 https://amzn.eu/d/32nQZip
Genesis Mogao si pitat gdje kupiti…imaš original sa 23 krilca za 32e + 5e dostava kod Slovenaca i dođe u roku par dana.