- Uređivano
Zero ve ima svojih prednosti i mana, zaobilazni put uvijek imaš. Preprodaja cd keyjeva je jedan od tih koje si naveo, ali s obzirom da su neki devovi već rekli da bi radije da korisnik piratizira njihovu igru umjesto da se dođe do iste na taj način, ne znam što bih još dodao. Da, smetaju im i rabljene igre, kao i još štošta, ali zatvoreni sustav ima i svoje prednosti - jednostavnost (što softverska, što hardvetska), pristupačnost, sigurnost, relativna kvaliteta ponude…milijuni znaju prepoznati i ono dobro u svemu tome inače bi se sustav odavno raspao u korist otvorenijeg.
to ide pod ono svakome njegovo, ja pričam za sebe i zašto ja smatram da su za mene igre na PS5 skupe. To nema nikakve veza sa tobom.
Jednostavno volim imati izbor ako postoji, ne želim biti uvjetovan zatvorenim sustavom, tako sam navikao i ne mogu to mijenjati. Tak da razmišljam u tom smjeru, uvijek pogledam opcije koje se nude i biram koja je jeftinija.
Tak radim u svemu, kad nekaj kupujem nabava net a ne bez pretrage u "omiljeni" dućan. Isto je sa igrama.