599,99€ standardna
499,99€ Digital.
I ispravak, stigle su na vp. Tokom dana bu dignuto na web, stižu u poslovnice do kraja tjedna.
599,99€ standardna
499,99€ Digital.
I ispravak, stigle su na vp. Tokom dana bu dignuto na web, stižu u poslovnice do kraja tjedna.
Napokon pristojne cijene!
Kako jbm 600eura kod nas dodje gola konzola koje su to fore?!
Kako, pa regularna cijena plus Sonyjevo poskupljenje plus porezi i marže naših trgovaca. Skroz jasna i bistra računica kao izvorska voda.
Jbt ja sam skroz zaboravio da je Sony digao cijene za 50€ Ali nije loša cijena uopće, 50€ ekstra dati naspram prijašnjih veselih bundleova koje je Sancta gurala ovo se čini kao bagatela što na jednu ruku i je.
Jedino bolje se može proći na Amazon gdje se za 630 dobije konzola i Ragnarok CIAB za 630€ sa poštarinom
Ne kažem da je to u pitanju, ali piše da se porez može nadodati kod plaćanja
Na day 1 je konzola bila 4250 kn (564€), išlo je 10% na cash.
Sony je povećao cijenu za 50€. Ne vidim da ova cijena nešto drastično odskače. Na nju još ide 5% za gotovinu.
Ak se negdje nađe jeftinije, dapače, svatko je slobodan kupiti di mu je isplativije, bolje i lakše. Al ne znam kakvu cijenu ti očekuješ.
Izgleda da ne, trenutno ih još nema. Valjda bude od sutra il sljedećeg refresha weba.
U poslovnici se može normalno platit, ide zasad isporuka sa vp-a. Od sredine tjedna budu valjda i po dućanima odmah.
Platio sam disc verziju 510€ na launchu.
Mene više brine što u zadnje vrijeme nema nikakvih kvalitetnih igrica neznam šta sam dobro zadnje odigrao nije ni problem platiti da ima nešto kvalitetno kada se sjetim PS3 , a tek me muka uhvati PS2 …..
Sve neka sranja izbacivanju ništa inovativno i kada inovativno bude onda ga moj imenjak usere…..
Skoro zaboravio da je GOT top igra dok je GOW Kme kme ….
Malo sam dobrih odluka u životu donio, ali kupnja PS5 na launchu jedna je od najboljih.
Filip, 77 godina.
HideooKoojima AAA igre su postale sve na isti kalup, kao da gledaš akcijske filmove svaki dan, zabavne su i pustiš mozak na pašu ali ti nakon nekog vremena dojadi. Indie igre su po meni jedine koje rade ikakvu inovaciju u gaming svijetu i znaju biti daleko zabavnije nego većina AAA igara. Probaj se prema tome orijentirati jer ih ima masu koje su izuzetno dobre.