Brijac PS5 SSD je jako optimiziran za velike brzine s tom čudnom kombinacijom propusnosti po laneovima, pa kako bi neki drugi, "obični" SSD-ovi mogli u PS5 Sony zahtjeva na papiru još bolje performanse, kako bi se kasnije svelo na isto.

A ovaj Crucialov SSD je još brži od preporučenog, pa će biti u najmanju ruku iste performanse, nikako lošije

Brijac Svi kompatibilni SSD-ovi uz minimum propusnosti od 5,5 GB/s moraju biti podržani za sve PS5 igre, neovisno bile to ekskluzive ili ne. Tako su se odlučili s razlogom, ostalo je PR, isto kao "vjera u generacije" i slična sranja koja su prodavali da potaknu prodaju PS5.

Zvali me danas is SD kazu sve u redu sa konzolom i kontrolerom kao nisu uočili ništa neobično ono radi kao traktor a kontroler ne vibrira e jbmga neko je lud.

Ekipa, pitanje: za driftanje analoga na kontroleru odem sa računom i jamstvenim listom konzole u bilo koju Sancta Domenica poslovnicu (iako je kupljena u skroz drugoj trgovini) i dobivam odmah na licu mjesta novi kontroler bez ikakve nadoknade?

Je li itko naručivao PS5 direktno preko PS-a njemačkog, može li se u HR naručiti?

Brijac

Moraš imati njemački PSN račun i ne dostavlja u Hrvatskoj. Možda može da koristiš mailboxde adresu za naručivanje putem njemačkog PS Direct Store

Hmm, a ima li netko iz njemačke da je naručivao, može li se narudžba otkazati?

🥰

@Tuhy Nadam se da garancija vridi za stickove, jer po trenutnoj statistici za 6mj ce se pojavit drift 😂

Pokriveno je. Upravo provjereno.

Stara vijest, već smo njurgali zbog toga, kao i same cijene uostalom.

Zero

Sada je otkriveno zašto DualSense Edge ima kraće trajanje baterije od običnog DualSense

Ovo je navedeno u članku koji je objavljen danas

The DualSense Edge includes a 1050 mAh battery, compared to the original DualSense’s 1,560 mAh battery, which itself was an increase on the PS4 DualShock 4’s 1,000 mAh battery.

Sorcerer i zakaj ima manju bateriju????

MGiphy - Will Ferrell Lol GIF by NBA

Molim za kratku pomoc, postoji li mogucnost prebacivanja wallet novaca sa jednog PSN racuna na drugi? Malo sam prcka po googleu i ako sam dobro skuzio postoji opcija napravit “psn family” dodat taj racun na koji zelis prebacit novce kao racun za djecu i dopustit mu da trosi novce sa racuna koji je familiy manager ( tj. racun sa kojeg zelis prebacit fundove) Posto mi to malo komplicirano zvuci, zanima me ima li koja laksa shema? Svakako cu poslati PSN supportu mogu li oni to mozda prebacit…