darkfenix

Umjesto da bezveze napadaš čovjeka koje je samo dao info kojeg možeš koristit ili ignorirat ja ti preporučam da uvoziš iz švicarske i preprodaješ. Jedva čekam da u darkfenix gamingu kupim konzolu 20% jeftinije nego u bilo kojem drugom shopu.

ikral Ne bi covjek vjerovao koliko je elektronika jeftinija kod njih nego kod nas…

prayer hoćeš reć da ne želiš igrati DESTRUCTION ALLSTARS!!!! najbolju igru u povijeti univerzuma, i k tome fifa xxmmccii sa nasmiješenim mbapeom na naslovnici

ekupi ih također ima dostupno bez bundle-a

Ja sam PS2 platio 4444 kn a tada je prosječna plaća bila nekih 5500 kn dok je danas po istoj cijeni PS5 i prosječna plaća 7600 kn

Nije konzola ni skupa, vrhunska je, igre su skupe.

deathwish hoćeš reć da ne želiš igrati Knack najbolju igru u povijeti univerzuma, i k tome fifa xxmmccii sa nasmiješenim mbapeom na naslovnici

FTFY

Knack je jedini razlog zašto je Sony uopće implementirao backwards compatibility, morali su ljude upoznati sa dubokim lore-om te likovima. Mehanike su isto takav vrlo bitan element igre te Sony s pravom smatra da se prve dvije igre moraju savladati kako bi se ljudi jednog dana mogli uopće usuditi pomisliti odigrati Knack 3 na Playstation 5 te Playstation 6 (igra će biti cross-gen koja će implementirati najbolje od najboljeg haptićkog podražaja te super brzog SSD-a jer svi znaju da brzi SSD=više FPS-a).

UNAS u Šveckoj, UNAS u Švicarskoj, UNAS u Njemačkoj. Dajte ljudi.

darkfenix

Pričam o ponovo dostupnoj "goloj" PS5 konzoli i njenoj cijeni, ne o VR2. I dalje smatram da je tvoja reakcija pretjerana, jer mi je sa ovakvim stanjem u državi (veliki pdv, inflacija, poskupljenja…) poprilično nerealno očekivati cijenu ispod 530€ (4000 kn) kak bi ti očito htio.

Svi bi mi htjeli proć što jeftinije, kupovinom "vani" se vjerojatno i može, al Sancta kao i sve druge kompanije radi sa ciljem ostvarivanja profita. Da su cijene PS5 bundleova, pa možda i VR dvojke dosta velike, jesu.

Da je cijena konzole bez igara u paketu pretjerana, ne, nije.

Flipper Gdje sam ja napisao unas u Svicarskoj?!

Umjesto da mi se rugas pametnij bi ti bilo da si posao nadjes sto prije, i to po mogucnosti u Svicarskoj…ti kao da si zaboravio da ti dijete uskoro dolazi..😊

darkfenix Umjesto da mi se rugas pametnij bi ti bilo da si posao nadjes sto prije, i to po mogucnosti u Svicarskoj…ti kao da si zaboravio da ti dijete uskoro dolazi.

Napisao bih ti svašta i jesam, ali bolje ne. Tvoj komentar dovoljno govori o tebi.

darkfenix tebe sam prije samo pola sata upozorio da smanjiš agresivu prema drugim članovima foruma. I to po enti put.

Sterlok Nije konzola ni skupa, vrhunska je, igre su skupe.

Kad je već inflacija neizbježna dok se cijene igara nisu mijenjale koje desetljeće i razvoj AAA igara postaje samo zahtjevniji, nije li iluzorno očekivati da cijene stagnariju?

Ali čak uz sve to, mišljenja sam da gaming nikad nije bio pristupačniji, ne samo zbog dostupnog hardvera u vidu konzola, PC-a i telefona, već i zbog digitalne dostupnosti, brzih pojeftinjenja i današnjih pretplata. Realno zbog mogućnosti izbora i širine ponude nije nikad bilo bolje vrijeme za biti gamer. Zbog toga i je današnji mainstream.

Konzola mi se gasi, ali samo nekad dok sam u fifa 23 meniju…wtf?

Onda je moram isključiti iz struje pa uključiti da je mogu opet upaliti, @Tuhy jeste imali sličan slučaj?

Ali najčudnije da se npr u Hogwartsu nakon 6,7 h igranja ne gasi, samo u meniju Fife 🤦

Mislim imam još 4 mj. gare, ali ako odnesem ne da mi se bit bez konzole najmanje 2 mjeseca😭

Sterlok Nije konzola ni skupa, vrhunska je, igre su skupe.

Skupe po kojem kriteriju? Doslovno su svakog tjedna saleovi s dobrim popustima + na Extra pretplatu dođe hrpa relativno novih naslova. Ponuda igara nije bila nikada bolja i cijenovno pristupačnija, barem ako ne kupuješ stalno sve nove igre na launchu. S time da na konzoli uvijek imaš opciju oglasnika s rabljenim igrama, ako mi sada dođeš s argumentom “cd-keys” i slični.

eraserhead

Meni se gasila u Dead Spaceu prije tjedan dana. Ne restart, nek baš ono, crkne… ko da je struje nestalo. 3 il 4 put.

Promjenil strujni kabel i očistil ju kolko sam mogal (skinul faceplate i očistil lijepu hrpu prašine). Od tad se nije ugasila pa probaj.

Ak ti se nastavi, odnesi u najbližu Sanctu pa ćemo poslat, ili se javi podršci da ti se naruči Gls doma pa će oni odfurat u servis da pogledaju o čem se radi.

Bit ćeš 10 dana bez nje, ne 2 mjeseca 🙂

Zero Kad je već inflacija neizbježna dok se cijene igara nisu mijenjale koje desetljeće i razvoj AAA igara postaje samo zahtjevniji, nije li iluzorno očekivati da cijene stagnariju?

To je pogled igrača iz zatvorenog sustava, nemoj me shvatiti da ti sad pametujem ili trolam…ali jednostavno je tako. Iste te igre na drugim platformama izlaze tridesetak posto je ftinije, a cijena im je i dodatno prilagođena regijama ovisno o kupovnoj moći. Sve dok postoji konkurencija u digitalnim shpovima koji se natječu za kupce postoji i bolja cijena. kad toga nema onda gledaš kako opravdati korporaciju i rezoniraš da je gaming luksuz i skup hobi a ne životno potrebna stvar.

Deadwalker Skupe po kojem kriteriju?

Po kriteriju od 70 eura na dan izlaska dok na drugoj platformi ta ista igra košta 40 eura, max 45 eura.

Sterlok lol, daj mi barem 3 primjera. Ako se ne varam, na PC-u je standard za nove igre 59,99€ (par zadnjih primjera - Atomic Heart, Company of Heroes 3, Hogwarts Legacy), s time da neki izdavači idu polako u smjeru 69,99€.

Kao što rekoh, preprodavači ključeva nisu argument tu, na konzoli za -15%-20% dolje uvijek možeš otići na Njuskalo.

Deadwalker lol, daj mi barem 3 primjera. Ako se ne varam, na PC-u je standard za nove igre 59,99€ (par zadnjih primjera - Atomic Heart, Company of Heroes 3, Hogwarts Legacy), s time da neki izdavači idu polako u smjeru 69,99€.

Kao što rekoh, preprodavači ključeva nisu argument tu, na konzoli za -15%-20% dolje uvijek možeš otići na Njuskalo.

1 / 3

evo sva tri tražena primjera. mene nije briga što su tebi ili nisu argumenti, meni je bitno da manje platim.

Isto tak možeš posegnuti i za jogurt vizijama koji su povoljniji od njuškalo verzija.