Konzola je prva liga, istinabog malo je velika ali bolje i to nego problemi sa hlađenjem. Naravno, nekome može crknuti i po prvom paljenju, ali to je iznimno rijetko. Bio je neki problem s hladnjakom koji je radio buku zbog jedne trakice koja je udarala u stranicu ventilatora ali to je problem kod sastavljanja i isto je bio iznimno rijedak, disc drive je isto relativno bučan kod instalacije i pokretanja. Bez obzira na model ventilatora koji je u PS5, konzola bi trebala biti jako tiha i pouzdana. Kontroleri su nažalost druga priča i s obzirom na situaciju, čini mi se da ćemo svi tijekom ove generacije konzola biti prisiljeni reklamirati ili popravljati barem jedan.

Imao sam svaku konzolu godinama od one sive prve do ove danas, nikad se niti jedna nije pokvarila a pogotovo ne nakon 8 mjeseci korištenja. Uzmem li jos u obzir koliko sam je platio tesko je biti zadovoljan ili pronalaziti opravdanje da je to " normalno" tako da po meni ova je najvece s… e

Laf

Pa eto…dogodi se. Ne znači da je konzola sranje ako se pokvarila nakon 8 mj. Pogotovo ako nisi nikad prije s PS-om ima problem. Naravno da ne bi bio sretan, ali jebiga. Nesretno.

Ljudi kupe novi Ferrari pa se zapali 🤷🏻‍♂️

Laf Imao sam svaku konzolu godinama od one sive prve do ove danas, nikad se niti jedna nije pokvarila a pogotovo ne nakon 8 mjeseci korištenja. Uzmem li jos u obzir koliko sam je platio tesko je biti zadovoljan ili pronalaziti opravdanje da je to " normalno" tako da po meni ova je najvece s… e

Pa ne znači to da je PS5 konzola smeće, nego da si imao sreće s prijašnjim konzolama tj. da nisi imao sreće s ovom. Svaki aparat, elektronika ili proizvod ima određenu šansu da se pokvari u nekom određenom periodu. Ti si sa svim PlayStationima do sad imao velike sreće da si kupio konzole koje se nisu kvarile, a s PS5 nisi imao sreće.

Laf Evo ja sam imao tu nesrecu da mi je prva ps5 radila cijeli dan. Medutim nakon zamjene evo godinu i 2 mjeseca radi kao bebica. E sad ne znam da li si imao ps3 al kad se sjetim te kontole i ylod-a. I dalje mi stoji kao najgora konzola ikad izdana od sony-a uz paprenu cijenu koju je doduse ps5 sad stigao ili dosegao zbog krize.

led_zeppelin evo ja imam ps3 prvi i jedini kojeg sam kupil, i jos radi bez greske, znaci nemas srece jednostavno ili ja imam

renda fat model ? Nisam imao ps3 ali imam frenda koji je zbog yloda promijenio 3 komada. 😂 doduse slim mu jos uvijek radi iako ga ne koristi vise.

led_zeppelin da, fat model, prvi prvi, a buraz si je kupil slim malo kasnije i isto nula problema.

Zaključak svega sa konzolama jest lutrija ili imaš ili nemaš sreće, baš super!

Laf kupio sam previse Ps5-ica, podijelio ih,pocastio prijatelje, sebi ostavio 2x komada zasad nitko nema nikakvih problema, ocito nisi imao srece…

TITANXIS

To bi onda sugeriralo da je pouzdanost 50% što nije istina. Velika tj. ogromna većina od 90%+ tehnike radi savršeno.

Nije to "ili radi ili ne radi", već uvijek radi. Ovi koji imaju problem su obično najglasniji. Nitko neće napisati "ej, evo konzola mi radi savršeno" i oko toga neće biti rasprave.

Nexus

Ova konzola super radi i sve za 5 bi bilo kao neko hvalisanje i zato ljudi i ne hvale toliko ali treba to ipak reći a ovi što se pojadaju ne jadaju se da prikupe vojsku nezadovoljnih istomišljenika već možda neko suosjećanje od ostalih i traže između redaka čitaj: savjet što dalje.

Ali može utjecat na potencijane kupce. Da ne vole određenu konzolu ne bi ni kupovali ali eto dešava se da nešto ne šljaka kak spada pa stoga ono imaš ili nemaš sreće sa svim proizvodima.

Za PS4 se sjećam da su naveliko se jadali oko kontrolera i lošeg materijala za gljive i to videom evidentirali i ja sam istog dana uz konzolu kupil i zaštitne kapice. Sad jel bi se i meni tak desilo da se materijal počne odmah čohati ili ne ne znam ali ipak istna Bog to i jest bila istina jer Sony je potvrdio i u sljedećoj seriji su to poboljšali.

Želim s tim reći da ako neko i ima želju kupit PS5 a kad vidi te komentare o nekim kvarovima a tek kupljeno pa se zapitaju i možda odustanu. Treba se onda jednako hvaliti kao i požaliti na peh.

Hvalite ljudi konzolu jer realno ona i jest dobra konzola (iako je ne posjedujem), snažna, stabilna a za njezino poboljšanje uvijek ima mjesta.

TITANXIS ovisi od korisnika do korisnika mene bilo “strah” za dualsensov kontroler kak su ih ljudi reklamirali zbog drifta. Moj vec god i par mj bez beda. Sjecam se komentara nekog covjeka na fejsu, sta je rekao da ih je u 6mj promijenio 5 komada. Doduse nekad se pitam sta ti ljudi rade s tim kontrolerima. Ja imam 2 komada od ps4 oba rade vec dobrih 5 godina, osim baterije koja je malo oslabila nikakvih problema.

Kod mene je PS5 zujalica,a mjenjat ću ga 2 mjeseci prije isteka garancije.Pa nek onda to njima zuji kad fušaraju na materijalu.

• [deleted]

“Neka žena misli da je ruter”

Ako imate 3D Pulse, nemojte zaboraviti proći kroz postavke 3D audija. Dosad sam igrao na default jer nemam živaca se s tim zajebavat, ali sad kad jesam baš je ogromna razlika.

6 dana kasnije

@Tuhy

Kako ovi kod tebe provjeravaju da li dualsense drifta ili ne? Ili uopće ne provjeravaju?

Doći će mi ekipa po kontroler pa kaže da će ga isprobati. On drifta, ali ne stalno, kao i siv ostali, svako malo baci drift tak da mi kamera ode u zrak a ja dobijem epilepsiju.

A većinom na browseru. Vidi se dal se strelica pomiče.

A dal moji provjeravaju apsolutno svaki… to ne znam.

Dobio jos poena za preorder GOW,2500 poena za 1 preorder to je 100 kn povrat kazu neki psstars sucka