Brijac Jel to nešto kao Bingo? 🙂
Eto, derite upite u Ministarstvo Gospodarstva, pa javite kak je prošlo.

Evo ja ću prijavit pa javim rezultate.

Pitanjce...
    Imam screenshot preko PS5 na klik share gumba. I sve je sporiji screenshot, kao i na PS4. Doslovno roknem sliku, za 3 sekunde je nekad napravi i nikad ne spremim scenu koju sam htio nego mutnu sljedeću. Bez da googlam, ima kakvog rješenja ili da jednostavno bacim taj PS5 u smeće?

Edit:
    Ok, isključio sam onu usranu notifikaciju kad opalim screenshot, jer naravno sljedeći kad udarim slika mi i notifikaciju (to je kroz jedan update došlo kao opcija da se makne). Vidim da po netu kažu da je screenshot instant a notifikacija kasni, a ja kažem da je to laž jer imam hrpu slika kroz razne igre koje nisu ni blizu scene koju sam tad slikao (i onda kad za recu očekujem da imam slike, zapravo imam mutni kolaž međuprostora).

Auuu sto san sad napravija

Igranje PS-a na ipadu sa xbox kontrolerom

Wrong on so many levels🤣🤣🤣

Miro Prvo šta tu ne valja je izbor "igre", ali da, bome si ga spojio haha 😃 PS2Master na aparatima.

Dobro da nije neka PS ekskluziva, sad bi letjeli minusi.

Brijac

Momci, hvala na pomoći do sad. Nakon malo natezanja, kad sam spomenuo inspekciju odgovorili su mi ovo:

"hvala na javljanju, za pozivanje na nedostatak unutar 24 mjeseca molimo da kontaktirate vašeg prodavatelja HT kao izdavatelja računa Playstation 5 konzole kojem se takva reklamacija prijavljuje od strane vas kao kupca."

Što mislite je li i ovo legalno? Zar nisu oni kao službeni zastupnik i izdavatelj jamstva odgovorni za rješavanje problema? Kako da se postavim?

Hvala!

Naručio sam Avengerse obično izdanje za PS5 kad ono dobio i steelbook. Normalno da sam ga malo oštetio nožem kad sam rezao traku.

Naručio sam iz Zelde. Ne znam da li i ostale trgovine daju steelbook uz običnu verziju. Platio sam 199 kn.

5 dana kasnije

Ne kužim u kakvim uvjetima ljudi žive da im PS5 tako izgleda. Ovo nije jedini primjer gdje sam vidio takvz količinu prljavštine i prašine na konzoli. Na plejki staroj 7 mjeseci nije bilo p od prašine, a nakon kaj je otišla GPU i kad sam dobio novu, ni na ovoj novoj nakon skoro pol godine nema ništa od prašine. Tak da ne kužim ovakvo stanje konzole.

pa kaj hočete, ima analognu verziju najnovijeg spajdermena.

To vam je sve zbog lošijeg ventilatora koji Sony namjerno stavlja da privlači prašinu u prostoriji 😆

5 dana kasnije

Flipper

Još da je neku dobru igru odabrao po kojoj će napraviti..