Tko je naručio konzolu preko Telemacha može je očekivati ovaj tjedan. Destruction AllStars i Spider-Man: Miles Morales imam u svojoj kolekciji pa bi te dvije igre mogao poklonit. Ako netko hoće neka se javi

Napokon ulovio vremena danas da upalim ps5. Mogu samo reci da nisam ocekivao uopce da je sve ovako smooth.
Sa vise dojmova se javim kada vise odigram 😃

Nemojte misliti da su samo u državama bivše juge trgovci pohlepni. I u austriji to rade, čak i veliki trgovci poput gamestopa. Ja sam se bio naručio u gamestop i gameware za ps5. (Uspio sam u međuvremenu u mediamarkt ugrabiti ps5 disk edition po redovnoj cijeni od 500€). Par tjedana nakon što sam kupio ps5, zove me iz gamestopa, kažu došla im pošiljka, ali mogu samo uzeti u bundleu. Ps5 i 2 ispod prosječne igre za preko 700€.
Također i gameware mi pisao da imaju, ali isto samo u kombinaciji sa 2 loše ili stare igre. Za preko 700€. Čak su u mailu bez imalo srama napisali da zbog nestašice dodaju još stotinjak eura na regularnu cijenu.
Pošto sam ja već imao, a nitko od mojih prijatelja ili rodbine nije htjeo po toj cijeni kupovati, odbio sam obe ponude.

Edit: nisu dvije igre, nego igra i dodatni controller.
Ovo je screenshot iz maila.

Dakle, ovaj set vrijedi normalno 600€. A oni nabili još 130-140€

milicevic87

Al dobro s prosječnom austrijskom plačom 100 eura gole dole je ništa.Realno. Pogotovo za nešto što ti može služiti godinama.

Danas u 3 sata ujutro sancta imala digitalnu verziju na prodaji...ošlo u pola sata...

Disk verzija je također bila na webu ali 0 količina...ali zato je ekupi ponovo dobio disk verzije po 5500kn...njima konzole padaju iz aviona čini mi se...

Kad jedan ekupi ima više konzola od uvoznika onda znaš u kakvom stanju ti je država 😃

doctorfreak ma meni je to više stvar principa. Ne dam im više nego što bi trebalo koštati. Nisam ovca. I ja sam tek 11 mjeseci nakon releasa uspio ugrabiti ps5 po regularnoj cijeni. Mogao sam u svakom trenu kupiti konzolu za 700-900€. Ali ne želim podržavati scalpere.

PlayStation 5 Digital Edition + dodatni PS5 DualSense Wireless controller Midnight Black u ZELDI 4.599 kn, ako nekoga zanima

hulahopka baš sam jutro o tome razmišljao kako je paradoks da je PS5 bio najjeftiniji day 1, a nakon toga sve skuplji umjesto da nekom logikom bude obratno. Sjećam se da se godinu dana nakon izlaska PS4 već dao naći na nekom sniženju, iako je onda bila druga situacija jer nije bilo problema s dostupnosti.

doctorfreak Danas u 3 sata ujutro sancta imala digitalnu verziju na prodaji...ošlo u pola sata...

Koja je cijena bila?

Edit: vidim da si napisao 3999 kn.

Nagađat ću - 3999,99 kn.

yakuza_stinger Račun je iz Zelde, tamo sam uspjela naručiti dok je SD bila u opsadnom stanju zbog navale na PS5, a meni trebalo 2 min da ga naručim 😀

yakuza_stinger imam profesionalnu deformaciju pa vidim da je račun pisan u Wand 4D-u u kojem radim

U jebemti, to je u rangu Gatha u kojem sam radio 😃 Gath je mislim daleko najgori program, ali i najjeftiniji.

foggy search funkcija je uvjerljivo najgore napravljena ikad 😃 a ima i još hrpica nelogičnosti oko raspoređenosti modula, al to bi bilo za neku drugu temu. Uglavnom, ubojstvo.

I koliko dođe plejka na mall-u? 6 kila? 😃

Meni iskreno nije jasno kako ste mislili da ce konzola biti sve jeftinija i jeftinija kad je sam Sony rekao mjesecima ranije da imaju probleme i s proizvodnjom i distribucijom. Znalo se mjesecima ranije da ce potražnja biti puno veća od ponude, a zna se već sad da se stanje na globalnoj razini nece normalizirati do 2023. sigurno.

Sve naznake su bile i vise nego ocite i cak jasno komunicirane mjesecima unaprijed, da ce stanje danas upravo biti takvo kakvo je. S Xbox Series X-om je jos puno losija situacija, a cak je lakse kod nas nabaviti PS5 nego u UK ili SAD-u.

Cijene nisu samo kod nad velike, nego u velikoj većini zemalja. Mislim da se s obzirom na situaciju ne treba čuditi sto su uvjeti na tržištu takvi kakvi jesu jer posljednje dvije godine nemaju veze s vezom sa stanjem koje mi volimo nazivati normalnim. Dok se svijet ne normalizira, trebamo svi shvatiti da ne vrijede pravila na koja smo naučili zadnjih nekoliko desetaka godina.

Ista stvar je primjerice s famoznim iPhoneom 13 Pro Maxom kojega ljudi zele imati kao sumanuti, a u citavom T-Comu i A1 ima ih svega par komada. Pa onda vidis suze ocajnih teenagera koji rone suze u shopu kad im kazes da ga nema i tko zna kad ce ga biti. Svijet i trziste su se uslijed ovoga sranja jako promijenili i to je trenutno tako. Ne treba se realno iščuđavati iz dana u dan.

Sredinom 9og mj. sam PS5 platio preko telemacha 4650 kn (blu ray) sa miles morales, sackboy te dodatni kontroler. S tim da sam samo pola morao platiti odmah, ostalo 99kn na 24 mj. Po meni je ta ponuda bila top.
            Kad se sjetim da sam se premišljao. Jbt sad bi još bio bez plejke 😃

Ja sam dobio ovu ponudu jučer -

Razmišljam da piknem digitalku,al opet tu su skuplje igre nego šta se mogu nabavit preko njuške.