wooddiebone

wooddiebone Tvrdit da u doba PS1, Nintendo nije bio konkurencija Sonyu pokazuje na duboko nepoznavanje jedne od najbitnijih era gaminga.

Uživajte dečki, kad malo naučite o Playstationu možemo nastavit.

Sad ti lepo objasni nam sto su N64 i Saturn napravili PS-u1? Ajde, bit cu fer i rec bili su mu konkurencija, al sta mu je ta konkurencija napravila? Ja cu ti rec odgovor - Nista. U biti pravo pitanje je sto je PS1 napravio Saturnu i N64 jer PS1 bila prva Sonyeva konzola koje dosla na trziste tuc se sa ovima.

PS2MASTER Činjenica je da je PlayStation bio dominantniji, više igara se izdavalo za njega i pristupačniji barem u Europi i zato sam ga kupio, da je bio to N64 kupio bih njega.

Heat @PS2MASTER Tebi bi najbolje bilo da pređeš na PC, onda bi ti prsti uvijek bili u prirodnom položaju

U dupetu?

TITANXIS Haha a morao sam, baš mi je postavio teren

😃
      😃
      1 / 2
      Nemam ništ protiv PC igrača, ali morala je past fora

Njemu se pravdajte, možda čovjeka to povrijedilo skroz.

TITANXIS Ma fora ide PC igrače i njihov prirodni položaj haha, ne Mastera 😃

wooddiebone Tvrdit da u doba PS1, Nintendo nije bio konkurencija Sonyu pokazuje na duboko nepoznavanje jedne od najbitnijih era gaminga.

Micek, PS1 je u svim galaksijama prebio svu konkurenciju, jedva živa ostala 😃 Nintedo i njihov N64 pa Gamecube, 0 bodova. Imali su neke super naslove, ali ti ga izvališ baš ono 😃 Toliko jebena konzola da je Sega izbrisana sa lica zemlje, a Nintedo se skupljao sve do Wii konzole kad su opet krenuli gazit.

PS2MASTER

Dual Analog Controller je izašao kao odgovor Nintendu na N64 kontroler koji je imao analog gljive.

To je činjenica.
            Je, Playstation je pomeo konkurenciju praktički instantno, ali N64 je izašao dvije godine kasnije i Sony nije mogao znat da će ostat dominantan nego je pratio trendove.

Ne možeš govorit da zato što je PS bio bolji, da konkurencija nije postojala.
            Zato i postoje glupi console warsi. Zato što je konkurencija na tom tržištu ogromna.

foggy Jadni onda oni PC igrači, već vidim pripremaju si štrik i biraju drvo. Al dobro shvatit će to ko zajebanciju.

Napokon mi stize konzola, danas sam uzeo punjac za dzojstike i uplatio ceo iznos.
              Uzeo sam digitalnu verziju i iz nekog razloga uslovljen sam da drugi dzojstik bude midnight black, mada se ne bunim jer sam ga i planirao uzeti.
              Sve ukupno digitalna konzola, dzojstik i punjac 65.000 dinara ili oko 560 eura.
              Nakon 6 meseci cekanja i jednog nervoznog mejla podstigao sam touchdown 😃

Hvala, ma to je investicija za buducnost, sada sam miran, igara ima vise nego dovoljno za cetvorku, samo cu se prebaciti na novu masinu i cekati nove stvari. Trenutno igram Star Wars Jedi: Fallen Order, a prva igra na petici bice Dragon Age Inquisition, kao vlasnik platinuma iz Skyrima i verni fan Wicera, ovo je treca epska rpg igra koju moram da prozivim. Ko voli ovaj zanr zna na sta mislim 😃

wooddiebone Je, Playstation je pomeo konkurenciju praktički instantno,

wooddiebone Ne možeš govorit da zato što je PS bio bolji, da konkurencija nije postojala.

Ak je pomeo konkurenciju, onda se slobodno može reć da je nije ni bilo, no.

wooddiebone

Ajde, ides u carobni dvorac di ces pokusat N64 napravit konkurentnim. Mislim da ce ti carobni stapic puknut pri prvom zamahu. Mislim, foggy ti je isto lepo objasnio, al kak os. Pravi se grbav

escoban

Hoće bit free upgrade sa PS4 verzije?
                  Htio bi onaj bolesni steelbook nabavit, a nebi dvaput kupovao igru.

30 baksa je upgrade sa ekspanzijom