prayer Stari moj o tebi pola palca prelazi preko gljiva. Zamisli samo da ti gljiva stoji na većem tj višem položaju gdje bi normalno i prirodno držao palac ravnim, takvo što jedino može pasati na mjesto d-pada. Ja ne kužim kako ne kužiš.
Ti ne kužiš pak da gljivu vrtim jagodicom na palcu i taman sjeda u sredinu.
foggy Čovječe ti imaš šapu kao lički medo, ovaj joy izgleda kao igračka kad ga držiš
![]()
Uglavnom, rekli smo si šta mislimo, mislim da nećemo promjenit mišlenje pa možemo ostat pri tomeibor4you Jbt, čovjek može igrati samo s jednom rukom ako hoće
TITANXIS Onaj ko ima veliku šaku njemu treba kontroler po mjeri ili volan sa dodatnim tipkama. Sad vidim sliku. Tebi palac pokrije sve tipke i kontroler izgleda u tvojoj šaci kao da je iz kinder jajca. Klinci, oni manji pak ne mogu kvalitetno osjetiti i dohvatiti sve kontrole jer im je šaka pak premala pa se muče i gledaju u kontroler da vide gdje im je koja tipka i prstićima je pokušavaju dohvatiti.
Nemam velike šape. To je zbog leća pa je tak ispalo. Više je fokusirana ruka, dok je gamepad malo udaljen. Prva slika je bolje ispala nego druga što se tiče nekakvog omjera u veličini