PlayStation 5
Nightyx
Pa na original sonyjevom charging stationu prestane puniti. Dok se puni onaj light bar na kontroleru svijetli ili pulsira lagano narančasto. Kad prestane puniti (oko 3 sata traje) prestane i svijetliti. Tako da mislim da smije stajati na tom charging stationu i dalje, tako kod mene bude. ali kontroler koji je u uporabi i nije do kraja prazan ne stavljam na taj station dok se ne isprazni i ne budem ga namjeravao puniti. Imam dojam da bi to značajno smanjilo trajanje baterije. Iako ne mogu reći, ne znam kako su podešeni. Možda ne krene puniti dok baterija nije dovoljno prazna ali sumnjam da su se toliko potrudili. svaka baterija ima određeni broj ciklusa punjenja, nakon čega dramatično gubi kapacitet i performanse. A svako novo započeto punjenje se računa kao novi ciklus, bila ona punjena od 85-100% ili sa 15-100%
- Uređivano
State of Play će se održati 25.02. u 23h po našem vremenu
This Thursday, a State of Play broadcast will serve up new updates and deep dives for 10 games coming to PS4 and PS5, including new game announcements and updates on some of the third-party and indie titles you last saw in June’s PS5 showcase.
The show is clocking it at 30 minutes or so, give or take. Can’t wait to hear what you think! And a quick note: there won’t be PlayStation hardware or business-focused updates in this show. We’re focusing on great games set to come out in the months ahead.
https://blog.playstation.com/2021/02/23/state-of-play-returns-this-thursday-february-25/
Maat ma kontam da cu za pocetak stavit oba kontrolera da se napune full i onda skinit oba i punit prema potrebi, jer nekako mi logicno i kad se kontroler ne koristi da se baterija prazni, ne znacajno, ali u nekim minimalnim postocima, pa me brine da se ne puni svako malo kako se isprazni 1% npr
Biden naručio digitalnu i sad neće doplatit.
- Uređivano
Sony Corp. is preparing to open up its PlayStation 5 for internal storage upgrades this summer, lifting a bottleneck that prevents gamers from having more than a few marquee games on their console at one time, people briefed on the plan said.
Adding support for additional drives will be enabled with a firmware update that also unlocks higher cooling-fan speeds to ensure the console doesn’t overheat, the people said, asking not to be named because the plans are not yet public.
- Uređivano
Ovo su ozbiljne optužbe protiv Sonyja u SAD-u
The PS5 drift lawsuit accuses Sony of “unfair, deceptive, and/or fraudulent” business practices resulting in unjust enrichment. The action was brought against the company by Virginia-based plaintiff Lmarc Turner, who is seeking monetary relief for damages suffered, declaratory relief and public injunctive relief.
- Uređivano
Ne mogu se odlucit za sta da se uvatim odigrati na ps5, pa evo vi mi preporucite i ja cu se onda uhvatit toga, naravno igram thps 1+2 kao stalna postava, ali dalje God of war, days gone, blooborne, tlou1, until dawn, second son, the last guardian, za što da se zakacim od ovoga? potrebna mi je jedna igra, ne nekoliko, jer zbog nekoliko se ni sam ne mogu odluciti
Što se tiče drifta analognih stickeva, ja ne kužim zašto sony ne stavi u postavke opciju gdje se može namjestiti deadzone sticka.
Na jednom controlleru (ds4) meni ne registrira da sam ga nageo do kraja i to samo u smjeru desno-gore. Recimo ako držim desno-gore, lik u igri ne trči nego samo hoda, kao da stick držim do pola.
U cod cold waru su to super riješili, tamo u postavkama možeš unutrašnji i vanjski deadzone namjestiti. Povećao sam vanjski deadzone, i sada taj problem nemam, bar u codu.
Nightyx Ne mogu se odlucit za sta da se uvatim odigrati na ps5, pa evo vi mi preporucite i ja cu se onda uhvatit toga, naravno igram thps 1+2 kao stalna postava, ali dalje God of war, days gone, blooborne, tlou1, until dawn, second son, the last guardian, za što da se zakacim od ovoga? potrebna mi je jedna igra, ne nekoliko, jer zbog nekoliko se ni sam ne mogu odluciti
GOW, Days Gone su ti azurirani za PS5. Disk verzija TLG-a se vrti u 60fps. Bloodborne obavezno. Ubaci onda Demonse
- Uređivano
A1 ima podosta PS5. Kako znam? Vidim na stanju da ima. Ali samo uz novu ili produženje fiksne.