- Uređivano
Ne kuzim kako nekome moze biti fail ako igracima daju izbor izmedju 30 i 60 fps? Neki vole napucanu grafiku, neki vise fps-a i responzivnije kontrole.
Ja sam u svakoj igri na ps4 pro koja je imala izbor, stavljao vise fps-a. Rise of the tomb raider na primjer je meni na 30 fps bio katafakinstrofa, na 30 fps je input lag bio toliko izrazen da si samo mogao sanjati headshotove. U performance modu je bio otkljucan framerate, pa je vecinu vremena bilo 45-60. Razlika u responzivnosti kontrolera je bila dan i noc.
Svaka cast igrama, koje su usprkos 30fps imali super responzivne kontrole, poput uncharted 4, horizon zero dawn, itd.
Ako neka igra ne bude imala taj izbor na ps5, dva puta cu razmisliti dali je uzeti. Par puta sam se opekao na ps4 s igrama koje su imale ogroman input lag. Ova zadnja igra na ps plus shadow of mordor je isto takav kandidat. Igru sam igrao svega 5 minuta. Input lag desnog analog sticka, iliti kamere je ko da igram online a server je na marsu.
Sjecam se da je deus ex mankind divided imao ogroman input lag.
Evo nasao sam video koji sam onda uploadao, pa se sami uvjerite.
I prije nego pitate, da, imam ukljucen game mode na tv-u. I ovaj model tv-a ima u game modu manje od 20ms lag. Tako da nije do tv-a.