pravednik odigrao sam demons souls i to je to. Radi tog sam i kupil ps5

Pa epski odigrano.
You came, you saw, you kick ass uz
1500 kn u dzepu.

Koji je pametnjaković odlučio staviti kontroler u bijelu boju? Mislim, ajde ovaj gornji dio, ali donji je trebao biti u crnoj plastici, a ne bijeloj.

Ovo se ispacka za 2 dana.

Peri ruke!

Nexus Da znaš da sam si baš kupovao tipkovnicu ovih dana i Tzereen mi je predlagao bijelu varijantu jedne tipkovnice, ali čak i na stranu da preferiram tamnije modele, to što bijela boja brzo postane žutom me najviše odbijalo. To mi i kod PS5 odbija. Kod kontrolera, naravno, kod konzole ne, nju ne bi držao. Samo nježno grlio prije spavanja.

Znaci joystick mi je kao da sam cistio dimnjak 5min prije. Rukama.

Bit će valjda neki grobarski edition i za kontroler, ne samo stranice. Čak bi bilo više šarma da je bila PS1 siva, ali eto.

I da, i dalje stojim kod svoga da baterija nije ništa posebno. Trebala je biti još veća.

Jebala ih štednja na takve stvari.

Zero Čak bi bilo više šarma da je bila PS1 siva, ali eto.

Nexus Cudno da ti se zaprlja..meni je cist ko suza od prvog dana.. Pa kakvim rukama ti igras?? Sta radis prije nego igras 😛?

foggy
            sva sreca pa je bijele boje, onda znas sto ti je ciniti 😃 (no offense)

Ne znam tocan materijal, ali vjerojatno ce bijela poceti mijenjati boju od topline konzole, od dima (peci/cigareta). Ali bas zato je super sto se moze lako mijenjati. Brzo ce stici Official zamjene, a kad prode garancija mozes s njom raditi sto te volja.
            Jer poznavajuci nasu ekipu na reklamacijama, vjerojatno ce ti reci da ti se konzola pokvarila, jer si faceplate pofarbao u crveno.
            Klinci igraju PS5. Nisam primjetio prljavstinu na gamepadu.
            Ako pisem DS, vise vuce na Nintendo.

Znači šta je ovo sad? Jučer mi stigao Fenyx, instalirao igru i sve. Danas upalim igru, meni opet konzola instalira disk??? WTF??? Znači, jučer je apsolutno sve instalirano. I užasno zuji...kao cjepač za drva. Ne kužim ovo.

Ako sređene igre poput Spidermana rade probleme sa stabilnosti PS5, očekujem da će Cyberpunk potpuno uništiti dosta konzola.

Flipper

Koliko sam čitao po netu ovo je dobro poznati bug kod nekih igara. Mislim da je čak netko ovdje na forumu pisao da je imao sličan problem kod neke druge igre. Probaj standardnu proceduru, rebuild database, čišćenje diska i kopiranje ispočetka.

Flipper
              Meni to lagano pocinje liciti na urotu, da se svi ostavimo disk verzija i imamo samo digitalne igre kao Steam 😟
              Samo problem je sto u odnosu na Steam, PSN je u kamenom dobu.

Perite ruke to je preporuka i kupite digitalnu konzolu 😄

Dop3 Sony stožera, jedinog relevantnog.

Flipper

Mene je tako patio assassin's creed valhalla
              Napravi ovim koracima
              Prvo ugasi internet vezu
              Ubaci blu ray i nista nediraj (nepritiskaj copy sam ce pokrenuti instalaciju)
              Kada se instalira svih 50gb tada ga ponovo spoji na net
              Sam bi trebao poceti skidat update,a ako ne onda stisni options na dualsensu i check update
              Kada se i to instalira izvadi blu ray restartaj ps5 i ponovo ubaci igru i pokreni
              Nadam se da sam pomogao.

samurai82
              Pa ne kopam u rudniku prije gaming sesije.
              Jednostavno se nakon nekoliko dana počne hvatati sve na donjoj površini. Da li je to koža takva, svatko je drugačiji.

Loš dizajn tj. odabir boja. Stvarno nerazumno.

Nexus imas kožu takvu.. ja imam njeznu 😛.. Ma meni se ruke znoje za popizdit, ali koristim i DS4, posto igram i ps4 igre 🙂

Flipper
                PS4 ili PS5 verzija?
                Danas bas instalirao Dirt 5 PS5 disk verzija, pa da znam testirati.
                Sama se kopirala, patchirala itd. Ali konzola nije gasena od tada 🦹

Skunulo mi novu verziju softwera
                  Nigdje nepise sta ja novo
                  Takoder morao napraviti update za dualsense

Chaky PS4 verzija. Ali, radi sad sve OK. Više se ne inastalira opet, opet i opet. Sve OK radi. 🙂

Interesantno
                  Inace pratim ovoga lika godinama

3 puta sam do sad instaliro cod mw. Ujutro upalim konzolu da cu bacit malo MP dok se ne skupi ekipa za gulag kad ono kurcina ajmo sve nanovo instalirat i skidat igru. Na kraju sam izbriso sve tqk da vise ne trebam disk i imam samo warzone skinut. Proklet bio dan kad sam prodo PC

6 dana kasnije

@PS2MASTER Da li imaš kakvu informaciju? Da li će Sony uskoro najaviti novi State of Play? Imamo još puno nepoznanica poput datuma izlaska za Kenu i Ratchet & Clank, dobro bi došao novi gameplay/trailer za GT7 i Horizon, prvi prikaz GOW-a, najava TLOU 2 Factionsa,....

@emilijo Jučer smo te zamolili da koristiš lijepo tipku edit i editiraš si post kada imaš više stvari za napisati, umjesto da doublepostaš i triplepostaš. Zaista djeluje nepristojno, općenito je to kultura na internetu, da me ne bi krenuli prozivati da provodimo tiraniju od moderiranja.

Pozdrav jel netko zna dali se moze naruciti PS5 negdje, ako ne kod nas negdje iz vana (EU) ?
                  Ako ne, kada dolaze novi komadi kod nas?

Došli su.
                  Sancta Domenica šalje već.
                  PS5 za šefa mi stiže sutra.
                  PS5 za brata također.
                  Blu ray verzija.