Pošto je blower fan očito ne.

Nije baš puno efikasnije, vapor chamber je dobra stvar stvar na smartphoneu ovdje je na količinu/veličinu ipak skuplje u odnosu na zaradu.

Gledaj, boli me k kakvo je hlađenje ako mi bude tih i relativno ok i da ne pada CPU/GPU clock na max opterećenju.

PS5 u divljini na oko 4 minute u videu?

7 dana kasnije

herc
Za sada osim PiP opcije koja je fenomenalna, ništa spektakularno.

Svih 5 tipova NvME SSD će ić u PS5.

JoelDrake neeeeee! Ubi mi radost. 😃 Ja računam još 30 dana, a ti kako hoćeš. 😃

Jel ima još netko da je prednaručio PS5 na sancta domenici? Ja sam narpavio prednarudjbu 09.10., a kao odgovor sam dobio samo da se zahvljauju i da će javiti kada paket bude poslan. Jel ima ko kakva drugacija iskustva?

Ja imam drugačije iskustvo, ja nisam uspio prednaručiti. 😭

buz cudi me, jer drugi val je trajao čak nekoliko dana, tako da ne znam kad nama koji smo naručili u tom drugom valu uopce planiraju dostaviti, tj kada ce imati tolike zalihe...

Pa nije da je naručilo pola hrvata.
      Biti će konzola za sve na kraju.
      To dal buš dobio tjedan dva kasnije nek ti ne igra ulogu.

pravednik cuo sam neke price o 3. mjesecu nagodinu, reko nece valjda onda 😮

Ma bit će konzola za Božić, od Spara do Peveca pa do don Flavia. Ovo se samo sada čini da će biti manjka zbog prednarudžbi.

Točno tak, ljudi ne kuže psihologiju poslovanja.
        Stvori umjetnu potražnju na početku kad najviše dobiš za proizvod.

Tako i one u nedoumici "prisiliš" na kupnju. Kasnije cijena tak i tak pada pa i način prodaje.
        Stvar je jasna, nije se ljudima povećala platežna moć u 2020. niti je standard bolji.

Izračunajte prodane ps4 na launchu i nabijte eventualno 20% gore.
        Dakle, konzola će biti i na bacanje.

A gospoda koja bi nekim slučajem čekala do 2021. i to trećeg mjeseca, lijepo tražite povrat sredstava na račun i pravac, Slovenija, Austrija, Amazon, itd.

Nightyx Nisam ni naručivao dalje kad nisam uspio u prvom valu jer, kako i drugi pišu, ne očekujem baš nestašicu takvu da ne bi bilo konzola u prodaji.

buz ja sam prednarucio cisto da nebi moro cekat kod neke trgovine da im dodju zalihe, mislim da ce se brzo rasporadavati svakako, te ce ljudi kupovati preko "štele" od nekog koga znaju da posluje u trgovini, naravno nece to trajati duze od mjesec dana (2 najvise), nakon toga ce biti za svakoga i u tisak media centru

To je bilo i moje nagađanje, makar bi se moglo isto tako reći da u nekim scenarijima manje zahtjevnih igara može biti i tiši. Tri senzora su tu da prate temperaturu i reguliraju vrtnju ventilatora direktno, ali PS5 očito treba posebnu pažnju zbog većeg naglaska na varijabilne frekvencije.

Zero
            Ovaj članak je pisao neko ko da bi neko odavdi pisao članak o tome što očekuje od PS5 ventilatora, npr. Flipper, Noćna Mandragora. Dakle, glupost. Senior contributor. Ajd da je autor profesionalni tech novinar, al on to nije.