To je bilo i moje nagađanje, makar bi se moglo isto tako reći da u nekim scenarijima manje zahtjevnih igara može biti i tiši. Tri senzora su tu da prate temperaturu i reguliraju vrtnju ventilatora direktno, ali PS5 očito treba posebnu pažnju zbog većeg naglaska na varijabilne frekvencije.

Zero
    Ovaj članak je pisao neko ko da bi neko odavdi pisao članak o tome što očekuje od PS5 ventilatora, npr. Flipper, Noćna Mandragora. Dakle, glupost. Senior contributor. Ajd da je autor profesionalni tech novinar, al on to nije.

Srećom pa na FFA imamo PS2MASTER-a. Po struci dipl. ing. fanb. ps.

Nvidija je trenutno najjača sa grafičkom iz serije ampere
        Fićo se barem ne sramoti kopiranjem sa ResetEre
        .

Laku noć i lijep pozdrav

Giphy - Bryan Cranston Mic Drop GIF

PS2MASTER Ne znam što tebi ulazi u definiciju “profesionalnog tech novinara”, no dotični gospodin dugi niz godina testira PC hardware, radi dosta iscrpne benchmarke i piše o tome za Forbes. Ujedno je i veliki zagovornik Linux scene o kojoj također piše već zadnje 3 godine sa dedicated podcastom i YT kanalom. Zna on o čemu priča. Level razumijevanja Techa Jay2Cents.

Što je najbolje, članak uopće nije negativan, dapače. 🙂 Pročitaj naslov kojeg je napisao on, a ne ovaj clickbait drek od Forbes urednika. I slobodno napiši
        zašto se ne slažeš.

No, what’s really fascinating is that it sounds like Sony could create custom fan curves on a per-game basis, rather than just one blanket setting system-wide. Games are complicated, and different graphics engines like Unreal, Unity and CryEngine place different demands on hardware.

In my eyes, this is a very good thing. Perhaps Sony could even offer PS5 gamers a bit of customization when it comes to “Performance Modes” versus “Quality/Graphics Modes.” Cranking up the fan at the expense of noise could feasibly produce a higher framerate.

Deadwalker mislim da je svima ovdje jasno zasto? Kakva to pitanja postavljas? 😁

Meni nije jasno čemu stavljati unificirane profile bazirane na igrama kad svi živimo u različitim podnebljima?

Neko ima 20 stupnjeva u sobi, drugi 28-34 itd.
          To nemože biti dobro, klasik senzor i bok. Mada mi sve to smrdi na to da izvuku konzolu odnosno da bude zakucan na 95% kod zahtjevnih naslova.
          Sa takvim hlađenjem trebao bi biti doslovno nečujan.

Series x ima običan tip ventilatora, dosta manji heatsink i jači je a po onom testu temperatura i zvuk odlični.

Deadwalker Ne znam što tebi ulazi u definiciju “profesionalnog tech novinara”, no dotični gospodin dugi niz godina testira PC hardware, radi dosta iscrpne benchmarke i piše o tome za Forbes. Ujedno je i veliki zagovornik Linux scene o kojoj također piše već zadnje 3 godine sa dedicated podcastom i YT kanalom. Zna on o čemu priča. Level razumijevanja Techa Jay2Cents.

Što je najbolje, članak uopće nije negativan, dapače. 🙂 Pročitaj naslov kojeg je napisao on, a ne ovaj clickbait drek od Forbes urednika. I slobodno napiši
            zašto se ne slažeš.

Lik je napisao isti članak.
            Nije negativan članak. Al negativan je naslov IZ NEKOG RAZLOGA ( čitaj = klikovi ). A sad opet klikni na članak i pročitaj naslov, s tim da je i nadodao nešto u članku ( nije spominjao ERU prije )

Deadwalker

Pročitaj naslov kojeg je napisao on, a ne ovaj clickbait drek od Forbes urednika

Ovaj tweet je napisao TAJ isti lik koji je napisao članak. Klikni pa ćeš vidjeti.

Znači treba utvrditi ko je ti točno drek onda.

pravednik Series x ima običan tip ventilatora, dosta manji heatsink i jači je a po onom testu temperatura i zvuk odlični.

Pd DF-u, Series X je testiran na temp. prostorije od 21C i pričekaj next-gen naslove. Ako ovaj Gears 5 optimiziran za XSX gura do 62C, next-gen naslovi bi trebali to tjerat jače.

Nexus Sadržaj tweeta je samo tekst koji se povuče automatski kada zalijepiš link na društvenu mrežu. Čisti clickbait (obično urednička odluka), ovo je naslov članka:

Zero da, bilo bi divno kada bi ljudi zapravo pročitali što piše u tekstu, a ne odmah hurr-durr lik pojma nema 🙃

Deadwalker
                  Ovo bi trebao biti osobni twitter profil ovog lika koji je napisao članak. Znači to je NJEGOV naslov u tweetu.

Čisto sumnjam da mu je urednik rekao "ej, ajde stavi ovaj naslov u članku, a onda ovaj drugi na svoj OSOBNI twitter"

Nema nikakve logike. Mislim, pročitao sam članak već sinoć tako da nema šuma u komunikaciji kod mene.

Deadwalker da, bilo bi divno kada bi ljudi zapravo pročitali što piše u tekstu, a ne odmah hurr-durr lik pojma nema

pa to je tako kad je fenbojevima veca uvreda kad im dirnes konzolu nego da im familiju opsujes 🤣

Nexus evo ne znam, probaj zalijepiti link na Twitter pa vidi što će se dogoditi. Umjesto teorije zavjere, vrlo vjerojatno mu se nije dalo napisati dodatni komentar pa je ostavio kako je. 🙂

Deadwalker Pa nije teorija zavjere, ja samo vidim da je isto ime na članku i na Twitteru. Nekako bi očekivao da će isti i napisati headline na twitteru.

Gledaj, vjerojatno mora prodati klikove, kužim to. Ali naslov je realno klikbejterski i nema veze s člankom.

Članak je sasvim korektan.

Deadwalker Sadržaj tweeta je samo tekst koji se povuče automatski kada zalijepiš link na društvenu mrežu. Čisti clickbait (obično urednička odluka), ovo je naslov članka:

Zero Da je bio takav naslov, čitavu ovu kvalitetnu raspravu ne bi imali.

Promijenio je naslov clanka. Znam jer sam citao juce i sad, dok je tweet ostao takav kakav je. Zero, a vidim da mu i sa clickbait naslovom na tweetu nije bas nesto pokrenulo "kvalitetnu raspravu". Vise smo mi komentare ofdi napisali.