Ovo vjerojatno 99% ljudi ovdje nije ni pokrenulo.
Što je šteta jer, u najmanju se ruku radi o baš jako zanimljivoj igri. Da ne kažem odličnoj.
Sama premisa gameplaya, neki taktički rpg na poteze, ali sa kartama, je za mene maltene totalna nepoznanica, ali me ovdje maksimalno uvuklo.
Bazične stvari se odmah pokopčaju, ali krivulja učenja novih stvari je konstantna … nove sposobnosti / abilityi, nove karte, nove mogućnosti, nove taktike, novi likovi… ovo ima dubinu i jebeno je razrađeno, a valjda još nisam ni 15% igre riješil. Nije niš preteško (igram na normal, pojedine misije na hard), još nisam umro il failo misiju, al sad već treba polako uključit mozak ponegdje i razmišljat kud i kako se postavit te što i kako odigrat.
Ostalo izvan borbe je također dost zanimljivo. Istraživanje Abbeya, razgovori sa likovima i razvijanje odnosa sa njima, hrpa stvari za researchat, razvit i upgradeat… konstantno se ima nešto za radit i nije nimalo dosadno. Pogotovo za mene koji volim Marvel / MCU pa mi je gušt imat interakciju sa hrpetinom poznatih likova.
Bilo je gratis na Plusu… bar ju probajte, nemate kaj za izgubit. Ja sam ju dugo imal na piku al sam odgađal pokretanje jer, ono, jebo mene i taktičke igre. Nije da nisam igral slične izvedenice kroz godine, gušto sam ko prase u ponekim taktičkim Rpg-ovima (tipa Rainbow Moon) , al jbga, ja sam unazad ohoho vremena primarno Souls, Ninja Gaiden i sve izvedenice na shemu to dvoje + Mortal Kombat igrač. Na kraju se ispostavilo da ponekad prije palim ovo nego MK i da mi je stvarno gušt igrat.
Jedini ozbiljniji minus je grafika, makar, oke, takav je stil (pomalo cartoonish). Neka late PS4 era ako ću cjepidlačit.
Sve u svemu, zasad stvarno svaka preporuka. Maknut iz glave predrasude da ovo nije za vas i pružit igri priliku makar nemate blage veze sa žanrom.