• Gaming Vijesti
  • Call of Duty: Vanguard igramo od 5.11., a ono najbitnije – igra ima pravi anti cheat sistem

Pročitaj na portalu
Članak

Call of Duty: Vanguard igramo od 5.11., a ono najbitnije – igra ima pravi anti cheat sistem

Dok smo mi na godišnjim odmorima što se može primijetiti po našoj (ne) aktivnosti, druga polovica osmog mjeseca bit će puna novih vijesti jer uskoro ulazimo u period godine kada dolaze i izlaze najveće hit igre. Jedan od najočekivanijih naslova svakako je novi Call of Duty koji još uvijek nije službeno predstavljen, no počele su curiti informacije na sve strane, pa evo onih najzanimljivijih.

I meni zvuci malo presavršeno

A što kažete na ova dva covera? Mene opako podsjećaju na bfV a to nije dobro.

Dobro je... zene i crnci su tu.

Jedva cekam igrat sa nazi crnkinjom sa pink mp40 skinom

TexasFlood A što kažete na ova dva covera?

Fejkovi u orkestraciji nekog frustriranog igrača Battlefielda.

Settting je već odavno poznat – Drugi svjetski rat s time da će ovaj puta sve znakovlje i sve drugo biti realistično

*Na coveru crnac i žena *

Sure.

Opravdano, ukoliko se na coveru radi o Jelisaveti iz pokreta Partizana, i Marku iz nekog tamo Marokanskog gerilskog pokreta.

Raziel
      Kako stvari stoje, ovaj crnac je vjerojatno Japanac, a ova ženska je General u Američkoj vojsci.

Boli me patka za covere, ionako se uzima digitalno 😃 Samo neka je WWII bez futurističkih pizdarija i old school oružje, dobre mape i ja sretan.

Na žalost, 100% sam siguran da će u igri biti reflex sight i kojekakve druge gluposti koje u ww2 nisu bile ni science fiction, a kamoli stvarnost.

Puca mi prsluk za COD... jednostavno mi ne odgovara gameplay ni u SP ni u MP varijanti...

wooddiebone
        Gotovo sigurno ne u početku, no nakon par mjeseci će krenuti za punk uznicorns i colorshifting sranjima.

Jeben ti ja igru di nemogu imati rozu pušku.

Miro
            Jeben ti ja igru di nemogu imati rozi dildo ka nastavak za pušku.

Ispravljeno 🙂

Miro
            Upravo to sam i ja pomislio sad očekujem povorku ponosa za pink skinove.