A što kažete na ova dva covera? Mene opako podsjećaju na bfV a to nije dobro.
Call of Duty: Vanguard igramo od 5.11., a ono najbitnije – igra ima pravi anti cheat sistem
Dobro je... zene i crnci su tu.
- Uređivano
Jedva cekam igrat sa nazi crnkinjom sa pink mp40 skinom
TexasFlood A što kažete na ova dva covera?
Fejkovi u orkestraciji nekog frustriranog igrača Battlefielda.
- Uređivano
Settting je već odavno poznat – Drugi svjetski rat s time da će ovaj puta sve znakovlje i sve drugo biti realistično
*Na coveru crnac i žena *
Sure.
Opravdano, ukoliko se na coveru radi o Jelisaveti iz pokreta Partizana, i Marku iz nekog tamo Marokanskog gerilskog pokreta.
Boli me patka za covere, ionako se uzima digitalno Samo neka je WWII bez futurističkih pizdarija i old school oružje, dobre mape i ja sretan.
Na žalost, 100% sam siguran da će u igri biti reflex sight i kojekakve druge gluposti koje u ww2 nisu bile ni science fiction, a kamoli stvarnost.
Puca mi prsluk za COD... jednostavno mi ne odgovara gameplay ni u SP ni u MP varijanti...
wooddiebone
Gotovo sigurno ne u početku, no nakon par mjeseci će krenuti za punk uznicorns i colorshifting sranjima.
Jeben ti ja igru di nemogu imati rozu pušku.
A jebo me pas.
weky i ti ćeš dakle kupiti Battlefield na launchu
wooddiebone
Sam sebe si opovrgnuo. Bravo.
Deadwalker Jep.
- Uređivano
wooddiebone Da, ali taj bog je koliko vidim napravljen 1945 i to nakon što je rat završio. Ma da je i trajao još, vjerojatno bi jako zanemariv broj bio korišten isto kao i one njemačke nightvision ili infrared optike. Svejedno, zanemariv je postotak vojnika koji nisu koristili iron sight.
Ja mislin da ovo nije nista slucajno warzone je u totalnom padu jos su i strimeri pobigli na apex i izbacili videa prije toga koliko je warzone sjeban i sad krece gasenje požara. Da ga jebes plesnule su ih brojke koje su u padu recimo moja ekipa nije igru zaigrala vise od 20 dana.
I sad izbacuju da ima anticheat ovo ono.
U godinu ipo nisu takli kurca sto se tice warzone mape ovaj 80g reskin je glupost samo takva plus igra je i dalje ps4 igra na ps5 i dalje ne daju jebeni FoV za konzole ako igras nesto drugo pa dodes na warzone mislis da gledas kroz kljucanicu igru.
Dok ne vidin apsolutno im nevirujen nista jos se samo nadan da ce bf i halo izbaciti BR mod da ih jos poklope