greyback Uvijek imam okvirnu listu od pet do deset igara koje planiram odigrati jer su ih svi prešli pa "moram i ja". Na kraju to završi tako što od većine odustanem u prva dva sata jer nemam više volje ni vremena davati šansu igrama koje me ne osvoje u startu. Trenutno me vuče da nakon dosta godina bacim jedan FF7 – X maraton, ali mi je žao ulupati više stotina sati u nešto što sam već odigrao kad vidim koliko me AAA naslova čeka netaknuto.
Tako i ja samo je kod mene slučaj da mi je teško odustati kad već nešto počnem pa onda na silu i završim. Meni je na listi RE i MGS maratom, ali zbog silnih obaveza nikako da se bacim na to.
Mustinjo Ja sam još gori. Ja kupujem igre da ih skinem s popisa i onda ih većinu niti ne odigram. 😅
Ja sam uzeo PS VR i nisam ga skoro ništa koristio. Onda sam odlučio da ću se natjerati da igram pa sam nakupovao VR igara i na kraju nisam ni te igre upalio.
Shooter Imaju dobar gameplay (ne toliko napucavanje u trojci), dobru grafiku i nikakvu priču. Sasvim dovoljno, pogotovo jedinica, ali ništa wow.
Tako je i meni s Tomb Raiderom, oke igre, ali ništa posebno. Odigrati i zaboraviti. Uncharted miljama ispred u svemu.
bosscorelli Kupio sam nintendo switch samo radi zelde botw. Jedva sam se natjero da ju zavrsim , prodao konzolu.
Razmišljao sam kupiti Switch, ali bojim se da bi i kod mene bio isti slučaj da bi se morao tjerati da nešto odigram ne tome.
Torgue Prije dvije godine sam si složio novi komp pa odlučio krenut u čišćenje. Inicijalni popis je počeo s četiri igre pa igre prelazim u grupama od 4, tj. sada 5. Sve igre s popisa me zanimaju na jedan ili drugi način; ali u jednima sam više uživao dok sam druge igrao samo da ih maknem s popisa.
Ajde nek ima još netko 😃