Nešto prije faksa sam dosta izgubio interes za video igre (igrao sam samo LoL pa onda možete zaključit kakav sam gamer bio), a za vrijeme faksa sam i radio tako da sam od jutra pa do 20-21h navečer bio na poslu/faksu od pon-sub tak da u pravilu i nisam imao vremena. Nekad kad bi se i zalomio slobodan dan ili otkazivanje predavanja jednostavno mi nije bilo do igranja i zbog manjka volje za video igrama i zbog toga što su mi obaveze za faks bile na pameti.
Po završetku faksa sam malo odahnuo od obaveza i krenuo sastavljat popis svega što sam propustio u zadnjih cca 5 godina. Bilo je tu svačega, ali uglavnom neki hitovi tipa Witcher ili Horizon u kojima sam stvarno uživao i koji su me malo vratili u ono doba kad sam više uživao u video igrama, ali bilo je i nekih igara koje sam odigrao čisto da ih prekrižim s popisa tipa Tomb Raider trilogija. To sam stvarno prošao onako čisto da prođem bez previše istraživanja, samo main story i gotovo. Pitao sam se koji k to onda uopće igram, a opet nakon završetka sam osjećao neko zadovoljstvo i osjećaj postignuća kad sam te igre prekrižio s popisa.
Pa eto, pitanje iz naslova, radi li još itko ovako nešto?