Kako se prodaju rekordno brzo ako je Miri trebalo 10 dana da kupi konzolu???
Microsoft potvrdio da se Xbox Series X i S prodaju rekordno brzo
- Uređivano
Miro opće nije kupio konzolu. Sve je orkestrirano od stane Microsofta. Kupili su ga. Poklonili mu konzolu ako će pisati da je nemoguće doći do nje i da je puno bolja od ps kante.
Mislim da će do kraja generacije vrtiti igre u 1080p. Tko želi, odigrat će što god poželi. Ako baš želiš okvir, ja bih je nazvao "entry level next-gen".
Po meni next-gen konzolu određuje dostupnost igara na njoj, a ne same performanse tih istih igara.
Ako Flipper more fotošopirati da je kupio kozolu zašto nebi mogao i ja
Jednostavno nema konzola sve ducane što sam gledao bilo je možda za 3 tjedna.
weky Dostupnost kazes..ako netko nije zahtjevan jako,odnosno kezualac ili klinac onda OK..ali ako ce se 3god. od sad 95% igri na XSXu vrtit u 4k/60 sa RT, kako cu ja pored toga igrat istu igru u 1080p/30fps bez RTa kad znam da postoji daleko bolja verzija... i jos je digitalna konzola samo.
Za tu lovu ne postoji bolje. Točka.
Ne bi me čudilo da mid-gen upgrade koji gotovo sigurno dolazi bude takav da SeS zamjeni novi digital-only SeX, a SeX zamjeni SeX Pro ili SeXXX ili kak ga već nazovu.
meni je opcenito zao sto microsoft nije izbacio digital only series x kao sony, jer to bi odmah kupio ionako bi samo igrao ekskluzive preko gamepassa. razumljivo da nisu jer onda ne bi series s nikakvog smisla imao. series s je jedini hardver koji se u ovoj godini prodaje s popustom, cesto se moze ubosti za 249€-259€ i mislim da tek kad ga microsoft i sluzbeno snizi na msrp od 249€ mozemo ocekivati digitalnu verziju series x koja bi onda kostala 399€.
Xbox Series S će vrtit sve igre koje će Xbox Series X vrtit.
Ne kužim od kud filozofija da to nije next-gen konzola.
Mislim da ima više veze s percepcijom nove generacije kao 4K ready, nešto što prethodna medugeneracija nije dostavila a SeS nije ni zamišljen da to dostavi. U svakom slučaju, MS je zapravo više ograničen najslabijom platformom, posljedično i 3rd party devovi, jer je već sad vidljivo iz nekih naslova da se ne radi samo o jednostavnom skaliranju rezolucije, već i detalja. Nisu to velike razlike, ali to je nešto što će se spominjati u analizama tipa onih od DF-a. Oni koji se odluče za SeS, njima to sigurno neće biti od presudnog značaja.
Ako next-gen igre budu izgledale bar kao novi Ratchet na 1080p telki 30 FPSa/fidelity, može tak bit do kraja generacije. Ja presretan.
Uzo sam Series S prije nekoliko mjeseci, kad nisam mogo nac Series X.
Zgodna, super lagana i lako prenosiva konzola. Posto sam u situaciji da cesto ili putujem ili se selim, lagano je mogu strpat u torbu, ne zauzima nista mjesta.
Koristim je iskljucivo uz GamePass. Jedina igra koju sam kupio bila je Resident Evil 2.
Prvi XBox ikad, za sad sve stima kako spada osim sto nisam previse impresionira s joystickom, ajmo rec da je ok, ali sve ostalo je super