darkfenix Mozda XSX se i prodaje dobro, ali cisto sumnjam za onaj drek XSS...juce sam uslikao u MediaMarktu, u jednom gradicu u Svicarskoj!
Zero darkfenix Nije loš SeS, entry level konzola za 1080/1440p igranje, u kontekstu i dalje precijenjenog hardvera na PC-u (ponajprije grafičke)i razgrabljenih jačih modela konzola ovo djeluje kao zanimljiv zamjenski izbor, pogotovo u kombinaciji s pretplatom. Ali ljudi uglavnom žele imati bolju i dugoročno isplativiju konzolu s 4K outputom (nebitno je li nativni ili upscale) i većim detaljima, pa je izgledno da taj model neće biti popularniji i poželjniji od SeX-a. Svi normalni žele SeX.
weky darkfenix Da, ima ih posvuda i kod nas. Po meni odlična konzola. Jeftina je, next gen je i ima game pass. Također je i za razliku od ovih monolita neočekivano malena i zapravo jako lijepo izgleda. Iznenadio sam se, mislio sam da je veća. Izgleda poput malo deblje knjige.
darkfenix weky Stoje neke stvari sto ti kazes, jeftina, ima Gamepas( koga zanima), malena je, za klince savrsena sto se mene tice..ali next gen,hmmm..lako sad kad jos traje ovaj crossgen period videoigri, a sta ce bit kasnije,e to mene zanima.
Tzereen Miro opće nije kupio konzolu. Sve je orkestrirano od stane Microsofta. Kupili su ga. Poklonili mu konzolu ako će pisati da je nemoguće doći do nje i da je puno bolja od ps kante.
weky Mislim da će do kraja generacije vrtiti igre u 1080p. Tko želi, odigrat će što god poželi. Ako baš želiš okvir, ja bih je nazvao "entry level next-gen". Po meni next-gen konzolu određuje dostupnost igara na njoj, a ne same performanse tih istih igara.
darkfenix weky Dostupnost kazes..ako netko nije zahtjevan jako,odnosno kezualac ili klinac onda OK..ali ako ce se 3god. od sad 95% igri na XSXu vrtit u 4k/60 sa RT, kako cu ja pored toga igrat istu igru u 1080p/30fps bez RTa kad znam da postoji daleko bolja verzija... i jos je digitalna konzola samo.
Miro Ako Flipper more fotošopirati da je kupio kozolu zašto nebi mogao i ja 🤣 Jednostavno nema konzola sve ducane što sam gledao bilo je možda za 3 tjedna.
Nexus Sterlok A ono...ako si BAŠ očajan, onda ne postoji bolje. Ili, ako te nije toliko brige za sve ono što next gen čini next gen. IMO, bolje je uštedjeti još nešto novca i onda kupiti XSX, pa makar čekao još 6 mjeseci.
wooddiebone Ne bi me čudilo da mid-gen upgrade koji gotovo sigurno dolazi bude takav da SeS zamjeni novi digital-only SeX, a SeX zamjeni SeX Pro ili SeXXX ili kak ga već nazovu.
Garrus_V meni je opcenito zao sto microsoft nije izbacio digital only series x kao sony, jer to bi odmah kupio ionako bi samo igrao ekskluzive preko gamepassa. razumljivo da nisu jer onda ne bi series s nikakvog smisla imao. series s je jedini hardver koji se u ovoj godini prodaje s popustom, cesto se moze ubosti za 249€-259€ i mislim da tek kad ga microsoft i sluzbeno snizi na msrp od 249€ mozemo ocekivati digitalnu verziju series x koja bi onda kostala 399€.
Sterlok Nexus ne, nego za TE novce NEMA bolje. Ako ima, dokaži. Da li si očajan ili ne, kupuješ li za dijete, kao neko prijelazno razdoblje, nisi zahtjevan po pitanju rezolucije i sl. je drugi par čarapa. Konzola je npr. tehnički daleko bolja od PS4 pro koji se i dalje prodaje.
wooddiebone Xbox Series S će vrtit sve igre koje će Xbox Series X vrtit. Ne kužim od kud filozofija da to nije next-gen konzola.