Prika
Prijatelju to je najjaca stvar, ja sve odradim, timove, dresove, imena, statistiku, stadione.
Onda napravim tako da to bude ujednaceno, da nema izrazitog favorita, da imas uvek 5-6 timova koji su konkurentni za titulu.
Zapravo napravim takmicenje kakvo treba da bude da smo normalni, oslobođeni kriminalaca, divljaka na tribinama i seratora od politicara.
Ne mogu da ti opisem koliko je takvo prvenstvo zanimljivo i zarazno, to je kombinacija pesa i menadzera istovremeno.
Neke sam drugare naveo da urade istu stvar, prvo nisu kapirali sta se desava, a onda su se navukli kao na heroin 😃
Recimo kada mi dosadi promenim dresove, na svakih par sezona malo miksam sa jacinom timova pa te male nijanse mogu da izazovu promene u jacini, tako da slabiji bude malo jaci i obrnuto, pa se vise trudis da zadrzis reputaciju koju si imao, bas kao u stvarnosti.
Editujem i 2 ligu, samo sto tu samo izmenim imena, pa prva 2-3 kasnije prebacim u rang vise ili nize, odnosno obrisem nazive i dresove.
Klubovi su napravljeni tako da nikada ne ispadaju isti nego to zaista varira i mnogo je faktora koji uticu na konacni poredak.
Recimo klubu koji je "ispao" promenim ime i boje, ali ne parametre i jacinu. I onda taj klub sl. sezone bude negde u sredini ili dodje do zavrsnice kupa.
Tako sam sačuvao draz i neizvesnost.
To sve je neviđeno zanimljivo i to radim jos od stare fife 2000 pa preko ovih pes verzija godinama unazad.
Pes ima tu edit opciju koja je savrsena.
Steta sto ljudi vecinski ne eksperimentisu na ovaj nacin i sada pizdim ako novi pes ne bude imao ovu opciju, moracu da peglam stari ili da vidim sta fifa nudi.