• Gaming Vijesti
  • Konami je službeno najavio novi PES i u potpunosti je – besplatan!

Skidam PS2 emulator i vrećam se na PES5. Tko nije igrao te turnire, ne zna šta propušta! R1 i L1 izlizani do kraja!

A i ovo je isto super, dugo nisam čuo generičniji naziv za igru od eFootballa. Uništili su sve što su stvarali godinama, Konami je totalno pogubljen. Jedino što ih može spasiti izvrstan gameplay, da to stvarno bude prava simulacija nogometa za kojom svi žudimo, kao kad smo zazivali 2K da naprave nogometnu igru.

A što ste očekivali? Nakon PES-a 6 najavljivali su revoluciju, a dobili smo isprdak PES 2008. Sad je najavljeno čudo u foxu, a dobit ćemo, prema dostupnim materijalima, arkadno unazađeno sranje. Bitno da oni imaju Messija, Neymara i Iniestu, a gle ironije igra im nije upola dobra kao kad su bili Minanda i Castolo.

Kako možeš pozdraviti cross-play i činjenicu da igrači na PC vole varati i sada će biti u mogućnosti varati na najvećoj bazi igrača do sada? Nadam se da će bar biti opcija u kojoj ću moći isključiti cross-play ili bar odabrati platforme s kojima želim cross-play

I opet ništa nismo naučili. Kad su prije nekoliko mjeseci izbacili gameplay i svi su govorili da je izgledom igra za mobitele, ljudi su se ponadali da će biti napretka. Neće, jer je to Konami. Iz razočaranja u razočaranje.

Vidjet ćemo kakav će biti gameplay. Ako bude dobar, onda nije problem probaviti ovaj F2P model. Ako on bude shit...onda ništa.

FIFI se već godinama prodaja vrti oko 12 milijuna kopija godišnje, a PES je pao na 500 tisuća. Ovo je očajnički pokušaj Konamija da ponovo ima relevantnu nogometnu simulaciju.

Ak bude master lige, igrat ce se. Ak ne bude master lige , nebu se igralo. Nikakav multyplayer me ne zanima.

Steta da propada,igra na kojoj sam odrastao...cijeli zivot je igrao...nostalgija me dere na najjace kad netko PES spomene..steta
      ..
      Jos uvijek kupim uz fifu i pes ali samo zato jer sam tu igru igrao od kad postoji...

Ja u pes-u napravim svoju ligu, svoje timove i igram sopstveno prvenstvo sa editovnim klubovima i igracima.
      Samo me zanima da li cu ovo moci i dalje da radim, za ostalo me bas briga.

greyback FIFA je toliko prodavala samo na PS4 i još oko 4.5 milijuna komada na xbox. Još se nešto prodavalo na staroj generaciji konzola tako da su svake godine bili blizu 20 milijuna prodanih komada igre. Evo graf u kojem se vidi koliko su prodali fifu 18 samo na PS4. To je oko 12 milijuna. Sada dodaj tome još xbox, pa nintendo, pa staru generaciju konzola PS3 i xbox i dođeš do 20 milijuna godišnje.

ovaj prati prodajne rezultate FIFE lol

Centurion i ja sam svoju ligu pravio...ja sam cak na ps2 cijelu HNL ligu napravio...nije bila idealna ali meni odlicna...
        Međimurje je tqda igralo u 1.Hnl i sjecam se da sam stavio da defanzivnije igraju,na kraju ispalo da imaju jacu obranu od Italije!

Prika

Prijatelju to je najjaca stvar, ja sve odradim, timove, dresove, imena, statistiku, stadione.
          Onda napravim tako da to bude ujednaceno, da nema izrazitog favorita, da imas uvek 5-6 timova koji su konkurentni za titulu.
          Zapravo napravim takmicenje kakvo treba da bude da smo normalni, oslobođeni kriminalaca, divljaka na tribinama i seratora od politicara.

Ne mogu da ti opisem koliko je takvo prvenstvo zanimljivo i zarazno, to je kombinacija pesa i menadzera istovremeno.
          Neke sam drugare naveo da urade istu stvar, prvo nisu kapirali sta se desava, a onda su se navukli kao na heroin 😃
          Recimo kada mi dosadi promenim dresove, na svakih par sezona malo miksam sa jacinom timova pa te male nijanse mogu da izazovu promene u jacini, tako da slabiji bude malo jaci i obrnuto, pa se vise trudis da zadrzis reputaciju koju si imao, bas kao u stvarnosti.

Editujem i 2 ligu, samo sto tu samo izmenim imena, pa prva 2-3 kasnije prebacim u rang vise ili nize, odnosno obrisem nazive i dresove.
          Klubovi su napravljeni tako da nikada ne ispadaju isti nego to zaista varira i mnogo je faktora koji uticu na konacni poredak.
          Recimo klubu koji je "ispao" promenim ime i boje, ali ne parametre i jacinu. I onda taj klub sl. sezone bude negde u sredini ili dodje do zavrsnice kupa.
          Tako sam sačuvao draz i neizvesnost.

To sve je neviđeno zanimljivo i to radim jos od stare fife 2000 pa preko ovih pes verzija godinama unazad.
          Pes ima tu edit opciju koja je savrsena.
          Steta sto ljudi vecinski ne eksperimentisu na ovaj nacin i sada pizdim ako novi pes ne bude imao ovu opciju, moracu da peglam stari ili da vidim sta fifa nudi.