Icek Zaista mi se neda ponavljati jedno-te-istu stvar po milionti put. Pizdarije pobrisane, nastavite u ugodnom i opuštenom tonu. Hvala.
Ja sam bio sasvim normalan dok ti nisi uletio i bez ikakvog razloga si mi počeo brisat postove. Što je gore, druge postove koji su napisani prije mojeg su sigurno pizdarije, nit si ih pokušao obrisat. Digo si mi živce skroz. Kak normalan čovjek nebi popizdio. Verovatno @Icek nije dobio doma kašicu za jesti, pa se došao ovamo iskaljivat. Dobro je @Brijac rekao prije par mjeseci : "al ono i meni bi smetalo da se nekome drugome nešto dopušta, a meni ne, a kad izrazim nezadovoljstvo prijeti mi se banom." i Tak je bilo i ofdi. I onda "dežurni odvjetnik" ( kako ga je jedan član nazvao prije par mjeseci ) @Fico
Prema nikome nisam bio agresivan ofdi ( sad ću sigurno biti pa ćete imat opravdanja da me bannate ), odgovarao sam na postove koji su poticali na konzolaške ratove sasvim normalno. Što je još smješnije i nakon bana mojeg, još takvih pojavilo. I pravedni @Icek i @Fico kurca su reagirali. Apsolutno sam siguran da na ovom forumu postoji nekakva sustavna represija prema meni dogovorena između admina i moderatora. Što god napišem il kad se bunim, odma mi se briše il dobivam opomenu il sam bannan ( a kao nikad nisam bio banan zbog mišlenja, rečeno prije 2 mjeseca u jednoj temi....ma kog vi lažete ) dok ostali komotno nastave u istom tonu.:/ Apsolutno više ne želim da mi se @Icek i @Fico uopće više obraćaju nakon ovog posta. A nit neki članovi ofdi. Ionak mi je ovo zadnje što ću napisat tu i tražit ću da me se permabanna. Ja tu nemam više šta tražit. S toga više nit ne želim biti dio ove zajednice. Neke članove nadam se da neću vidjet uopće, grdo su mi se zamjerili, a neke ću i blokirat na PSN-u. Bannan sam bio jer sam se pobunio zbog Perusone. I gle čuda, ljudi se pobunili protiv njega dok sam bio bannan. Al nitko nije bio bannan onda. Ja sam bio ( ne, nisam bio agresivan prema ikome ). Al fala jarcu da Perusone više nema. Fala jarcu da više neće biti ni mene.
Miro State of play je za igre koje sve znamo ili za najlosije indijance koji postoje.
Pljuješ po indijancima koji su na PS4/PS5, a veliki postotak tih indijanaca je i na Xbox-u
Miro A ostale neke indijance tipa pathless necu niti spominjati jer radi njih konzolu nece kupiti niko.
Naravno da ne...ali....
Miro Je bas san provrtio igre koje ima tamo vidin da ima svega preko 500 igri i iskreno nasao san dosta indijanaca koji me zanimaju a jos ih nisam uzeo i na njima mi ide barem 1000kn uštede a di su igre koje odma dolaze tu besplatno a na sony 500+ kn.
...rekao si da nebi kupio konzolu zbog indijanaca, a ofdi spominješ kako te neki indijanci na Xboxu zanimaju. Dakle, kupio bi Xbox zbog Gamepass-a i indijanaca koji se tamo nalaze. Da ti samo napomenem, ima ih dosta na Gamepass-u, ( nisu svi tamo, naravno ), ima ih i dosta na PSNow-u ( nisu svi tamo, naravno ) i u 95% slučajeva isti indijanci su i na Xbox i na PS-u ( ostalih 5% su neki exkluzivni il vremenske ekskluzive za obje konzole ). Dakle, mislim da bi te neki indijanci ( isti ti koji su na Xboxu ) mogli zanimati i na PS-u. Možda se nalaze i na PS Now. Za samo 60$ ( ak naletiš na neku akciju, ja ugrabio za 30, al češće je za 40$ ) možeš kupit godišnju pretplatu i skinut i odigrat ih hrpu.
Miro Iskreno i ja, mada necu još jer se nadam da ce prije switch pro ali ako se nastavi ovakva suša na ps5 bogami ovi multi naslovi više privlace za 100kn misecno nego 500+ po naslovu
Miro reka gotovi su ali nakon 7 miseci nicega od sonya bome treba se zamisliti.
Kakva suša na PS5? Pa ima još dosta ekskluziva do kraja godine ( ako neće biti odgode opet ). Ako se broje 3rd party eksluzive za Xbox, zaš nebi vrijedilo i za Sony??? Pretraži malo što Sony ima do kraja godine. Zaboravljaš odličnu šoru Guilty Gear. Ah da, ne sviđa ti se igra, pa se ne računa, jel.
prayer Niti jedna konzola se ne prodaje po profitu, profit rade igre.
NSW je profitabilan odavna već, PS4 je bio profitabilan 6 mj. nakon izlaska. PS5 Disk verzija je od početka lipnja na 0. Dakle, kroz koji mjesec PS5 Disk verzija će biti profitabilna skroz ( što je u biti i brzo kakve skupe komponente ima uopće )
https://www.theverge.com/2021/5/26/22455810/sony-ps5-profitable-uncharted-4-pc-investor-presentation
https://screenrant.com/ps5-sales-profit-sony-break-even-june-2021/
pravednik Gamepass ultimate košta 750 kn na 2 godine.
Realna cijena je cca. 1150 kn godišnje, jel. Neće dovijeka trajat konverzija XBL > Gamepass za 1$ Jel tak? Tak je.
wooddiebone Ako ti 4 mjeseca nije dosta da se izživiš u Stalkeru onda si kupiš Stalkera na disku ili digitalnog pa igraš dok te volja.
Stalker nije igra koja se igra samo 4 mjeseca i da se iživiš tamo.
Tzereen Sony se prema nekima ulijenio. Daje nove informacije na kapaljku i bez previše pompe, već onako usput. Ali opet, svaka Sony ekskluziva je posebna te izuzetno kvalitetna. Čak i Days Gone po kojem svi pišaju.
Da neko prevrti film par godina unazad, Sony je takav oduvijek bio.
resident_evil Još ne vjerujem da sve nove Bethesdine igre neće biti na PS5 -.-
Tko zna kad će novi Elder. Najavljen prije 3 godine, tek sad rekli da je u dizajnerskoj fazi. Dakle 6 godina minimalno još. Možda Bethesde više neće ni biti. Možda Obsidianov Awoved bude sličan.
https://www.pcgamer.com/uk/3-years-after-the-elder-scrolls-6-was-announced-todd-howard-is-thinking-about-making-it/