Daj više fakat pustite fiću na miru, jebemu život. Ako se neko u zadnje tri godine trudio voditi civiliziranu raspravu na tu temu s brdo izvora, mišljenja, argumenata, to je bio on.
Možete reć da se nekad previše i predetaljno raspisuje, ali ovo ostalo je besmisleno.
Uopće ni sam ne znam kojim putem treba razgovarat s vama. Zbog nekolicine tipova koji baš ne razumiju ili ne žele razumjeti ili guštaju da naprave svađu, baš mi je žao vidjeti da ostali krenu misliti kako ih se proziva i omalovažava. Npr Tuhy par postova gore.
Većina vas je postala crni bijela. Ili si uobraženi snob ili si neinteligentna ameba. Valjda ima i nešto između.
Činjenica je da strah jako utječe na zdravi razum i da inače super inteligentni ljudi mogu postati naivni u nekom trenutku jer ih povede strah i panika. Sve jasno. Svi to radimo kad ili tad. Jel zbog žene, djeteta, života ili nečeg poput svog ega, auta, što god da osjetimo da je u opasnosti.
Niko nikad za ništa ne tvrdi da je 100%. Ni cjepivo ni lijek ni operacija ni prezervativ. Ali danas se sumnja u sve. Jer je lakše sumnjati. Negativa je jebeno zarazna. Sjećam se prije sto godina na poslu kad sam bio u zajednici od 20 ljudi. Pozitiva zahtjeva jako puno truda da se raširi i napravi topla atmosfera. Ali dovoljan je jedan jedini negativac koji će svoju mržnju, negativu, prigovaranje raširiti na sve ostale.
Ma… mogo bi, htio bih još svašta napisati, ali prestanite kenjat po Fići. Neki jedva čekaju, točno se vidi.