Matador Kakva vražja stručna istražvanja kad svaki tjedan izdaju novu studiju s kojim pobijaju onu od prošlog tjedna?
Gdje se pobija to da ima više necijepljenih u bolnicama od cijepljenih? Gdje se pobija to da je smrtnost kod necijepljenih veća nego kod cijepljenih?
Navedi koje se to studije svaki tjedan pobijaju. Nemoj bacati optužbe na slijepo. Argumentiraj. Pokaži.
Ako misliš na one koje govore o trajanju imuniteta nakon cijepljenja i preboljenja, dobrodošao u znanost. To nije iz tjedna u tjedan. To su dugoročne studije provedene pod stručnim parametrima.
Kako onda objašnjavate kad liječnici imaju oprečne stavove i obje strane ih argumentiraju?
Ovi sa stavovima suprotnim od stavova koje ste si vi odabrali kao ispravne su nadriliječnici s kupljenim diplomama?
Jedna strana se poziva na istraživanja. Druga ne. Zašto je toliko teško shvatiti tu temeljnu razliku? Srećko Sladoljev je bio na čelu Imunološkog pa je očito da je čovjek potpuni luđak, izgubljen u teorijama zavjere. I ako mi sada kažeš da je njegova strana jednako vrijedna, želim da to dođe s nekim konkretnim argumentom od znanstvene zajednice.
Nema tu apsolutne istine, i vakseri i antivakseri imaju svoje argumente, niti jedna strana nije apsolutno u pravu, samo to morate uzeti u obzir.
Ne, ne mora se i ne smije se uzimati u obzir. Antivakseri nisu u pravu i točka. Dosta je bilo toleriranja negiranja znanosti i manjka edukacije. Ne smije se ni u kojem trenutku nečije laičko mišljenje smatrati jednakovrijednim stručnom istraživanju ili zaključku znanstvenika.
Odi reci ovim umrlim nakon cijepljenja da oni po statistici nisu umrli i preporuči njihovim obiteljima cijepljenje.
Reci mi gdje sam napisao da statistika kaže da nisu umrli. Kada se nema argumenata onda se ide u karikature od optužbi i nabijanja krivnje.
Brijac “Ili će se dogodit nešto nevezano za cijepljenje JER SE CIJEPIT NEĆEMO”
Jel sad bolje?
Samo se još više sramotiš.