Matador Procijepljene zemlje se nalaze u sličnoj situaciji kao sve ostale, tako da s ovim statističkim brojkama s manje smrtnih slučajeva i manje opterećenim bolnicama možete mahati koliko želite. Problem očito i dalje postoji, samo je manji.
Moja želje ja da problem nestane, a ne da je manji, to mi ništa ne znači.
Kao da moja želja nije da sve nestane. Kako ne shvaćaš da se do toga ne dolazi preko noći? Kako problem postaje manji tako se i približava tome da on nestane. Ne možeš odjednom riješiti problem! Čim se više ljudi cijepi, to će korona postajati manji problem i s vremenom jedan kojeg će se moći ignorirati.
Sada je odjednom bolje da je problem ostao isti, a ne manji. Jer očito je da manji problem ima jednaki učinak kao veći. Ovdje se svašta da pročitati.
Tebi ništa ne znači... Koliko privilegirani stav za imati.
Matador Samo što si zaključio da su tvoji argumenti jači od tuđih.
Deadwalker se poziva na znanost, stručna istraživanja i statistiku. Naravno da je jači argument od nagađanja i iracionalnog skepticizma.
Matador Ok, tvoj primjer je Danska, moj primjer je Nizozemska.
Nizozemska, kao i većina Zapada, uvodi mjere vrlo rano, za razliku od nas. Ima ih skoro 20 milijuna i njihov sedmodnevni prosjek umrlih je niži od našeg. Mi imamo pet puta manje stanovnika!
Brijac Hoćemo li tako zauvijek sad živjeti ili će se nešto dogoditi što će presjeći zarazu.
Brijac Jednostavno trenutno se nisam spreman cijepiti i tjt.
Ja ovo čitam i ne vjerujem. IMAŠ CJEPIVO KOJE PRESJEĆE ZARAZU.