Fico Prije nego što počneš mene napadati da ne mislim o jadnim ljudima, prekini drugima govoriti da je cringe kada kažu da su se cijepili za druge. Oni su neki kurac poduzeli.
Neću ja niš prekinut govorit niti ćeš mi ti to određivat. Neka su (ste) se cijepili, ne smeta mi, al onda bar bez licemjernog busanja u prsa da se to uradilo "radi drugih", a ne radi toga da se bude u ovim grupama koje si nabrojil u prvih 5 stavki.
Što se tiče tih prvih 5-6 odlomaka, predstavljaš takve ljude kao glavne širitelje zaraze i neodgovornu stoku, previše generaliziraš sa stvaranjem takvih grupa i nervira taj stav kak si ti savršen i odgovoran, dok su drugi oko tebe krivi za raspad državne ekonomije jer, eto, nakon godinu dana žele normalno popit kavu ujutro. Stoka sebična.
U koju od tih grupa ćeš svrstat Fensija? Zagovaratelj maski, distance i mjera (nemam ništa protiv nit je ovo neki osobni napad, samo dajem primjer), al stavio je unazad par mjeseci nekoliko slika kako je na kavi / cugi sa par svojih frendova.
Jel nam i on time što je sjeo na kavu sa obitelji / frendovima sjebo državu?
Fensi,, stoko sebična (treba ti policiju pozvat).
To ne znači da ne postoje mjere kojih bi se svi trebali držati jer dolaze od stručnjaka.
Lega, godinu i pol dana se držim tih "mjera" , ja sam napravio svoje da zaštitim sebe i druge oko sebe. Nisam se razbolio, nisam nikog zarazio, a moje radno mjesto je oaza za moguću zarazu.
Nisam se iznenada počeo prat, nisam iznenada počeo stavljat ruku na usta dok kašljem niti sam dosad frco sline namjerno drugima u facu.
Što se tiče "stručnjaka" koji ih donose, tog komentara ću se suzdržati.
Kontradiktornosti i totalno pomanjkanje logike, pogubljenost u apsolutno svemu, nepoštivanje tih istih mjera od njih samih. Da ostane u pristojnom tonu,, nabijem ih lijepo sve odreda.