Brijac @FicoLegend s obzirom da se kuneš u znanstvenike i medicinu molim te komentar na ovo. Googlanjem sam zaključio da je istina ovo što je kolega Miličević napisao.
Jesam li ja igdje rekao da nuspojave ne postoje? Postoje u apsolutno svakom lijeku, cjepivu, sastojku jebene pive. Sve ti može uzrokovati neku nuspojavu.
Vjerovao ili ne, na temelju podataka, znanost uči. Mijenja se. Evoluira. Za razliku od tebe koji stagniraš na provokacijama i vještom guglanju.
Ne znam što želiš od mene, vjerojatno misliš da si me ulovio u neku klopku ili nešto. Iskreno me baš briga. Ne mijenja činjenicu da zbog ljudi kao što si ti se Covida nećemo riješiti još dovoljno dugo da puno toga ode u kurac.
milicevic87 Samo sam malo sumnjičav u vezi novih, još ne toliko istraženih.
Stvar je u tome da su ovo istražena cjepiva koja su samo prenamijenjena na COVID-19. AZ je u razvoju od SARS-1, dakle više od desetljeća. mRNA tehnologija se godinama već razvija, samo je primjena bila na terapiju u slučaju karcinoma. S obzirom na to kako tehnologija djeluje, lako se prenamijenila (i to izuzetno uspješno) na cjepivo protiv korone.
oxi Molim te upusti se u raspravu, i izgubi i to malo sivih stanica sto imas
Ja znam da je ovo borba protiv vjetrenjača. Jedini razlog zašto i ulažem toliko truda u kontriranje tolikih nezamislivih gluposti i beskonačnih mentalnih petlji je zbog toga što ne želim da netko tko nije informiran dođe ovdje i misli da oni znaju o čemu pričaju.