wooddiebone
Trebati malo više znanja da bi precizno prepoznao whataboutism, ali dobar pokušaj.
Pokušavaš izvrnuti da sam licemjer s nepovezanom tvrdnjom.
Hehe, da, da. Kako god ti kažeš. Nije whataboutism 🙃
To nije vladanje strahom.To je vladanje zdravljem.
Kada već ovakve stvari tvrdiš (kao i xy drugih) zašto se sam ne pozabavis svojim zdravljem? Više si puta rekao da imaš previše kila i da određene stvari ne možeš raditi na način koji bi trebao ili želio.
Ovo ti kažem kao osoba koja je imala probleme s kilažom, što automatski znači da imaš problem sa zdravljem. Znam kako je to i to je borba, ali ne bi drugome pametovao (tebi) da nisam sam kroz to prošao. Zapravo, ništa ne radim niti govorim drugima prije nego što sam to napravim.
Znači, prije nego što se počne pripovijedati drugima, ne bi bilo loše počistiti svoje dvorište. To vrijedi za sve druge, ne samo tebe ili mene. Nemaš to pravo! (Zdravkec Maminjo)
To je kao kada zvijezde počnu govoriti oko socijalne pravde, što bi trebalo biti "besplatno" i slično. Oni realno nemaju pojma jer su odvojeni od realnosti, a pokušavaju nešto govoriti "malim ljudima".
Pa sada vidiš kako je svima drugima koji imaju drugačije mišljenje. Nije ugodno, zar ne? Ali dobro, ovakvo razgovori ni ne bi trebali biti ugodni.
Ponekad moraš riskirati da uvrijediš drugu stranu kako bi se došlo do istine ili kako bi se barem doznali svi motivi druge strane. Nažalost, to se u današnje vrijeme potiskuje u raznim oblicima.