To je tvoj pogled na to.
Realna situacija je ta da je Covid pravi problem i da cjepljenjem radiš svoj dio da se taj problem minimalizira, a odbijanjem cjepljenja postaješ dio tog istog problema.
I sve je ok. Ja sam apsolutist osobne slobode i nikome nikad nisam rekao da se mora ić cjepit (bar mislim, ako jesam bio sam u krivu), ali zagovaram istinu i činjenice ispred tračeva i teorija zavjere.
Nemoj se cjepit, sve ti je oprošteno.
Ali ne želim onda slušati jadikovke kako moramo nosit "brnjice", kak ne smijemo van, kak su kafići zatvoreni i ljudi gube poslove.
Živimo u jednom društvu. Društvu koje je odabralo na temelju znanstvenih činjenica i škole povijesti da je cjepljenje pravi put i da je APSOLUTNO ZANEMARIV postotak negativnih reakcija na cjepivo puno manji rizik od Covida.
Mislim sve je to demokracija.
Prave face iz povijesti bi se udružile pa napravile svoju svjetsku silu negdje u šumi i živjele po svojim antivaxxerskim pravilima i učili djecu da je zemlja ravna.
Zašto živiš? Zašto imaš auto kad te truje, zašto piješ alkohol kad je otrov?
Svatko tko se žalio na antivaxxere kad nisu htjeli cjepit djecu da bi zaštitili sve ostale, a sad se žale na cjepivo za Covid, su licemjeri i sebičnjaci najvećeg stupnja.
Nexus Jesi li nešto promašio ili? Otišao si na dugo i široko.
Nisam promašio.
Svima je jako lako ljudima govoriti kako da se ponašaju da budu dio nekog društva, ali kad oni dobe naputak od nekog, onda je to problem i napad na njihovu slobodu.