• Offtopic
  • Pandemija. korona, cjepivo te ostali globalni problemi

Nexus To je tvoja stvar što se vodiš pretpostavkama i profiliraš sve one koji se ne slažu s tobom na jedan način.

Ovdje imaš dvije vrste ljudi. Oni koji su izgubili ljude zbog virusa i one koji nisu. Ja sam nažalost izgubio i baku i oca u razmaku od mjesec dana. Otac mi je bio zdrava osoba manje operaciju koju je imao na nozi. Znači problem je jako stvaran i jako realan i kad uzmeš u obzir da ima ljudi koji aktivno šire ovakve gluposti internetom i da vjeruju svemu što je susjed Đuro pisao po forumima mi dođe da plačem od žalosti.

Ali nitko od vas neće naučiti lekciju dok im se takvo što osobno ne desi. Ako te boli kurac za druge barem misli na svoje a ne na skico teorije na netu.

pravednik Da vas žele trovati

Ja to nisam rekao. Ne znam misli li to itko drugi od ekipe koja se ne želi cijepiti tu na forumu ili ne, ali ja jednostavno mislim da se to nije dovoljno provjerilo i testiralo i ne želim razmišaljati hoću li za par godina imati kakve posljedice.

Ovo da nas namjerno žele trovati, ugraditi čipove, magnete i šta ti ja znam sve nisam čuo od apsolutno nikoga koga znam. Takve stvari čujem samo kroz sprdnju i ne mogu vjerovati da bi to netko normalan ozbiljno mislio.

Umrijet će i meni netko od tumora ili nečeg drugog za par godina jer su doktori zbog korone svoj posao obavljali preko telefona ili te “pregledavali” s 2m udaljenosti pa šta da ja sad radim, da krivim sve što su dizali strku oko korone? Druge bolesti kao da su nestale od kad je korona došla.

Brijac ja jednostavno mislim da se to nije dovoljno provjerilo i testiralo i ne želim razmišaljati hoću li za par godina imati kakve posljedice.

Točno to, zašto svjesno unositi nešto u sebe ako nije potrebno. Kao što sam rekao koronu sam pojeo za 3-4 dana uz visoku temperaturu i bolove u leđima, organizam mi je jak i sposoban za izboriti se sa virusom, dodatna bockanja su nepotrebna.

pravednik Mogu preko vode, prekl coca cole, red bull, hell, kava, cedevita.

Sve je to puno šećera ili umjetnih šećera, doslovno legalna droga i otrov.

Sve te smiješne stvari u vezi trovanja putem cjepiva, magnetizma u području cijepljenog tkiva, 5g i ostalih gluposti su tu da bi ismijavale sve one koji se ne slažu sa ovom pandemijom. Cjepiva moraju proći istraživanja najmanje 3 godine ne bi li se plasirala u opticaj kao lijek protiv neke bolesti. Cjepivo protiv korone nije taj slučaj i šta tu nije jasno? Oni koji su se cijepili a vjerojatno i ja bih se borio rukama i nogama da negiram i pobijam sve što je protivno cjepivu i bio bih uvjerenja da je ono sigurno i da će me zaštiti od korone.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/objavljeno-koliko-se-ljudi-cijepilo-po-zupanijama-zagreb-prednjaci-dok-jedna-regija-kaska-za-ostalima-4292474

"DALMACIJA je, po podacima HZJZ-a, do kraja prošlog tjedna cijepila najmanji udio stanovnika u Hrvatskoj, a najviše su cijepili Zagreb, s gotovo 40 posto cijepljenih, Istra s 36.6 posto te Primorsko-goranska županija s 35.8 posto, piše Jutarnji list.

Među pet hrvatskih županija s najmanjim udjelom cijepljenih čak su tri dalmatinske, a najgora je Šibensko-kninska, u kojoj se barem jednom dozom cijepilo tek nešto više od četvrtine stanovnika, odnosno njih 26.5 posto. Splitsko-dalmatinska i Zadarska jedva su prešle 28 posto cijepljenih, a izuzetak je Dubrovačko-neretvanska županija, koja ima 32.4 posto cijepljenih, što je tek nešto manje od hrvatskog prosjeka (33.4 posto)."

herc Pa dalmatinci spadaju među inteligentnije hrvate koje nemreš lako preveslat a u Zagrebu ima puno dotepenaca kaj su došli od svakud nakon 91 g. pa kvare prosjek pravim purgerima.

TITANXIS Pa dalmatinci spadaju među inteligentnije hrvate koje nemreš lako preveslat

Ne možeš lagati lažova niti prevarit prevaranta.

Heat Ako su ti roditelji rođeni u Zagrebu i sam da si rođen u njem, možeš se nazvat purgerom što znači građaninom Zagreba.

Zadar dno od grada kao i od ljudi, znam jer sam živio tamo. Prljavi Šibenik ionako nitko ne voli tako da nije čudo da je prosjek takav 😁

Kad kažemo za nekog da je dobar zato jer je bedast kad je takav u svijetu zla što je istina. Biti dobar znači biti bedaček.

prayer Zadar dno od grada kao i od ljudi, znam jer sam živio tamo. Prljavi Šibenik ionako nitko ne voli tako da nije čudo da je prosjek takav

Pored Šibenika i Splita Zadar je premija, i to samo takva.

Heat Ti si se ulovio za pojam purger a ako si izvukao te podatke tad znaš i od koje germanske riječi je potekao taj izraz. Ljudi su se uvijek doseljavali iz manjih mjesta u veće tako da ni ti koji su bili u Zagrebu kad je grad imao 30.000 stanovnika nisu purgeri jer njihovi preci su došli iz periferije. Bandić da je rođen u Zagrebu i živio u njem tad bi njegova kćer bila purgerica.

TITANXIS Da, purger je uvreda. Još jedan razlog da se Zagrebu smanji broj stanovnika.

Za mene je purger onaj koji zna pričat autohtoni zagrebački dijalekt.

Možeš bit iz tunguzije, al to je must.

wooddiebone Ali to se konstantno mijenja. Moja baba, a i većina +70 pričaju sličnije ljudima iz Dalmacije, nego današnjem prosječnom tridesetogodišnjem Slavoncu.

wooddiebone nekoliko preduvjeta sličnih tome bi stavio i ja.

Npr, da zna kaj znači pozdrav Bok. I da zna da se kaže Bok, a ne Bog.

Purgerski dijalekt se ne mjenja.

Imaš neozagrebački koji je nastao u Novom Zagrebu dolaskom dotepeneca iz istočnijih krajeva i eksplodirao u popularnosti uz raznorazne Z-list repere tipa Tram 11.