prayer
Nitko tebe ne tjera da činiš išta što ne želiš. problem je u tome što sam ironično tvom postu vidio daleko više osoba a i upoznao u pravom životu koji tvrde da je cijepivo zlo i da im ruka postane magnet i da su čipovi, duhovi, demoni ili Bill Gates
To je tvoja stvar što se vodiš pretpostavkama i profiliraš sve one koji se ne slažu s tobom na jedan način.
Kao "ej, puknuo sam na tebe, jer sam vidio nekog drugog debila koji tvrdi skroz nešto drugačije nego što ti govoriš, ali eto nema veze"
What? A da čitaš što individualci kažu? NISU SVI ISTI.
To što neki uistinu šizofrenicar kaže da je Bill Gates umješan u neko cipiranje ne znači da će @Brijac ili @Sanader imati identično mišljenje. Ti profiliraš jedne i sve stavljaš u isti koš, kao i ostali.
Ili one fore kao "evo, ja se cijepio, primam 5G signal hehe xoxo lol" što se točno postiže s tim?
Profiliranje da su svi isti jer eto imaju svoje razloge za ne cijepiti se, koje argumentiraju bez ikakvih čipova, Bill Gatesa i slično? Ali ne, "ja sam vidio njih par pa ti spadaš u istu skupinu, nhf jebiga stari"
Ako nema razgovora, nema ni riješenje. Kada ce vama to biti jasno? Bilo kakvo sprdanje, omalovažavanje, izdizanje iznad drugih i slično neće ništa postići osim većeg otpora druge strane (i obrnuto).
Psihologija 101.
Ja nemam ništa od ovoga, meni je svejedno. Smatram da sam imao smislene rasprave s @Fico i mislim da sam puno bolje formulirao svoje argumente nego 90% ljudi (znatno bolje od Brijaca, Sanadera ili Banxa npr) koji ili s jedne ili s druge strane postanu preagresivni i ne postignu ništa s tim. Kažem, to vrijedi za obje strane.
Ali ok, nema svatko komunikacijske vještine za neke stvari, pa se oprašta. Nešto se i nauči tijekom vremena, školovanja i osobnog rada na poboljšanju sebe.
Općenito, mislim da kada bi imali ovaj razgovor face to face da bi to izgledalo puno drugačije nego kada su svi face iza tipkovnica, kada guglaju sve i svašta i kada se piše određenim tonom koji vjerojatno 80% njih ne bi koristilo u pravom razgovoru. Ne bi neki bili tako samouvjereni kao što se tekstualno prikazuju.
Tl:dr ljudi ne znaju komunicirati jedni s drugima.