FBiH travanj, rođeni/umrli
- 1295/1928
- 1283/3891
Ne postoji korona.
FBiH travanj, rođeni/umrli
Ne postoji korona.
Sanader Ovo je prvi put u historiji čovječanstva da se sve vlade svijeta slažu oko nečeg, automatski znaš da se nešto kuha tu
Nije li logično da ako je to prvi put u povijesti, da postoji neki konkretan razlog bitniji od osobne koristi?
Baš to bi ti trebao bit pokazatelj da se radi o legit situaciji koja uzrokuje svima iste probleme.
Gdje je lova u tome?
Tko zarađuje od korone?
Države ne.
Države plaćaju farmaceutskim kompanijama, a farmaceutske kompanije onda nazad njima?
A porezi isti i prihodi od njih još manji jer se manje love okreće na razini građana.
Nisam ekonomista pa mi je trebalo tek minutu da skužim da to niš ne drži vodu.
Iz ovoga se samo jedno da zaključiti. Nakon toliko dugo vremena, pojedinci i dalje ne znaju (ili odbijaju znati) kako cjepiva rade.
escoban
Ovo kaj ti Fićo veli.
Cjepivo ne funkcionira tako i nije mu namjena postavljanje željeznog zida između tebe i virusa.
Fico Ubace malo izoliranu dozu virusa u tebe da bi ti organizam borija protiv toga i stvara antitijela odnosno jača imunitet.
Sad je pitanje zašto je preporuka da se prvo cijepe stari i bolesni kojima je imunitet slab, a virus je tako opasan i smrtonosan. Zašto se cijepivo daje ljudima sa autoimunim bolestima, ako oni nemaju vlastiti imunitet da se bori protiv tog istog opasnog i smrtonsnog virusa. Što nebi bilo logičnije da se prvo cijepe mladi i zdravi ljudi, pa će biti puno manje mogućih prijenosnika virusa.
wooddiebone Gdje je lova u tome?
Proizvodnja cjepiva za doslovno cijelu ljudsku populaciju na planeti, plus neograničeni resursi za razvoj i testiranje istih. Gdje je lova u tome?? Jel ti to stvarno pitaš ili si sarkastičan??
Država ne zarađuje, zarađuje farmaceutska mafija, radi koje i jesmo u stanju u kojem smo sada.
wooddiebone Nisam ekonomista pa mi je trebalo tek minutu da skužim da to niš ne drži vodu.
Istina nisi, trebalo ti je tek minutu da pokažeš da nemaš veze sa materijon.
Sanader Zašto se cijepivo daje ljudima sa autoimunim bolestima, ako oni nemaju vlastiti imunitet da se bori protiv tog istog opasnog i smrtonsnog virusa
Autoimuna bolest ne znači da nemaš vlastiti imunitet WTF lik
Sanader Istina nisi, trebalo ti je tek minutu da pokažeš da nemaš veze sa materijon.
Ja sam ti dao konkretne argumente u korist rasprave, a ak se ti hoćeš nadjebavat sa dosjetkama, radi to s nekim drugim.
wooddiebone istina, znači samo da imaš jako loš imunitet i da si trajno sjeban i da ti svako iole ozbiljnije stanje može biti pogubno. I onda ti uvale kortikosteroide, koji imaju 4 knjige od 2000 stranica nuspojava, i piješ ih dugi niz godina i plačaš ih dugi niz godina. U međuvremenu ti je stanje još gore, pa moraš piti nešto za tlak, i za cirkulaciju i ono najčešće u zadnje vrijeme nešto za štitnjaču. Pa od toliko tableta jetra prestane funkcionirat, a ionako več ne funkcionira jer imaš autoimunu bolest, pa ti uvale nešto za jetru i vjv za smirenje jer si sjeban od pustih boleščina. Eto bolestan si, a neko zarađuje na tjednoj bazi od tebe, napokon nešto vrijediš nekom. Bravo
wooddiebone Ja sam ti dao konkretne argumente u korist rasprave, a ak se ti hoćeš nadjebavat sa dosjetkama, radi to s nekim drugim.
kako ti pišeš gluposti koje nemaju veze sa zdravin razumom mogu i ja
Ma pusti ih misevi misle da bog nosi bilu kutu Samo se sopajte tabletama i cijepivima
Sanader Država ne zarađuje, zarađuje farmaceutska mafija, radi koje i jesmo u stanju u kojem smo sada.
Jedini razlog zašto smo tu gdje jesmo s koronom su pojedinci kao što si ti. Paranoici koji odbijaju znati išta dalje od bajka koje sebi zacrtaju. Nije sramotno nešto ne znati. Sramotno je ne željeti znati.
escoban Zadnja tableta koju sam ja popio je bila 2012. kad su mi na basketu zub izbili laktom. Tablete liječe simptome, ne i uzrok tako da je to skroz beskorisno piti. A ako ti treba cijeloživotno održavanje tabletama da bi živio, imaš jebeni disblanas organizma i mijenjaj životne navike, prahranu i način razmišljanja kompletno.
Amo se slozit da se necemo slozit oko ovoga
E moj Mich....
Nigdje ne vidiš da ovi koji se nisu cijepili govore nekome da se ne cijepi, ali ovi koji su se cijepili ko im neko plaća da preporučuju i kune se u cjepivo. Gledajte svoja posla i nek svako živi svoj život. Svi vi koji ste se cijepili jer “mislite na druge” nemojte više vozit auto jer zagađujete okoliš i time mislite na buduće generacije, nemojte kupovati konzole, igre i takve gluposti nego mislite na druge i dajte novce siromašnima za smještaj, hranu, odjeću itd. Prestanite pušit jer time ugrožavate druge ljude... ima toga dosta kako možete misliti na druge pa ne mislite.
Osobno me boli ona stvar hoćeš se cijepiti ili ne, hoćeš sutra u jarku umrijeti ili ne to je tvoj odabir. Nitko tebe ne tjera da činiš išta što ne želiš. problem je u tome što sam ironično tvom postu vidio daleko više osoba a i upoznao u pravom životu koji tvrde da je cijepivo zlo i da im ruka postane magnet i da su čipovi, duhovi, demoni ili Bill Gates. Ono koji kurac jebote?! Pa kad takve stvari čujem imam osječaj kao da prčiam sa skico-paranoičarima koji su falili par doza a ne sa ljudima kojima možeš voditi normalan razgovor. Kanite se pizdarija i kanite se interneta ako ne znate o čemu pričate, te teorije i bajke služe samo da truju umove.
Fun fact, evo kad već stavljamo teorije zavjere.
Ovo sa magnetom
To je fora da staviš na rame kunu-dvije(novac) pa se ista drži.
To su počeli moji doma, cijepili se pa ih je netko usrao.
Tada sam stavio ja, koji nisam cijepljen i gle vraga meni se isto drži na ramenu.
Očiti magnetizam tijela, naravno nekome plodno tlo za novu teoriju zavjere.